Nie jesteś zalogowany.
Hej,hej,
serdecznie pozdrawiam z N Nasza wyprawa powoli dobiega konca, a dopiero od kilku dni zaczelo usmiechac sie do nas slonko... Ale i tak jest pieknie!!! Cudowna kraina!
Po powrocie - oczywiscie - bedzie relacja ... i nowa porcja zdjec Po raz pierwszy beda i deszczowe obrazki z krainy polnocy...
Dziękujemy za pozdrowienia Korzystaj ile się da w te ostatnie dni wyjazdu
Pozdrawiam również i czekam na Twoje "wilgotne" zdjęcia oraz jak zwykle ciekawą relację.
Aniu, pozdrawiamy, pozdrawiamy... i niech ta "końcówka" trwa jak najdłużej.... a potem fotki, fotki, fotki...., pzdr:))
My również dziękujemy i pozdrawiamy! Póki co korzystajcie ze wspaniałych widoków,a po powrocie czekamy na piękne fotki!
Bardzo dziękujemy za pozdrowienia z Norwegii i już czekamy na relację
Ostatnio edytowany przez lagatta (2012-08-02 22:41:25)
My także pozdrawiamy i życzymy udanego pobytu w Norwegii
Bardzo Wam dziękuję!
No i wróciliśmy...
Witam już z domu. Auto jeszcze nie rozpakowane i na pewno dziś to się jeszcze nie zmieni...
Cóż, czas wakacyjnych wojaży minął, ale wrażenia pozostają! no i zdjęcia, które zapisały mikrofragmencik podróży... Będę je porządkować i stopniowo wrzucać
Pozdrawiam!
Nie zdążyłem pozdrowic Cię w Norwegii, pozdrawiam, za to, serdecznie w Polsce Piękna Norwegia, fajne zdjęcia
Dzięki, Kangur!
Również pozdrawiam... już z PL
ajena ja tez nie zdarzyłam pozdrowic ale za to serdecznie witam w naszej ojczyźnie
Witaj, Anulko
Piekne zdjęcia w galerii. Pozdrawiam z GB
Witamy w Polsce! Zdjęcia przypominają naszą wyprawę do Norwegii i budzą dużo wspaniałych chwil przeżytych w tym pięknym kraju. Serdecznie pozdrawiamy :-)
Dziękuję Wam - Aniu i Roman - za pozdrowienia i miłe słowa
Fajnie, że Wam też - Roman, dane było podróżować po Norwegii... to wyjątkowy kraj! My (z mężem) chętnie tam powracamy...
Pozdrawiam!