Nie jesteś zalogowany.
ja jetem matka z dwojka dzieci i byłam na Kos w hostelu Akti Beach Club. jestesmy aktywna rodzina, dlatego polaczenie ciszy i spokoju z wieloma atrakcjami bardzo nam sie podobalo. w tym roku znow jedziemy!
Byłam dwa razy w grecji w br i poprzednie wakacje a konkretnie na krecie, jeździłam z fostertravel.pl - jest to urocze miejsce, czysta sielanka można byłoby tam mieszkać przez cały rok:)
Ostatnio edytowany przez rosiczka (2012-09-28 10:21:23)
Byłam na Zakynthosie i na Krecie w trakcie pobytu na tych wyspach wybrałam się na cało dniowe wycieczki na Kefalonię i Santorini , wszystkie te wyspy polecam ze względu na piękne krajobrazy i niesamowity kolor morza ...GRECJA JEST CUDOWNA !!!
Z wysp greckich udało mi się zobaczyć Kretę, Rodos oraz Santorini. Każda z nich to niezapomniany wyjazd. Polecam na Rodos i Krecie wypożyczyć samochód. Warto nie tylko leżeć na plaży
ja miałam przyjemność być na Rodos, Kos, Zakynthos, Korfu, Symi, Plati, Kalymnos, Pserimos... największy sentyment mam do Zakynthosu
Klaudia jak ja Ci zazdraszczam... Jeszcze nigdy nie byłam w Grecji a najbardziej marzy mi sie Kreta i Zakhyntos
Byłem Na krecie nawet nawet
lemon1616, ale nawet, nawet co?
można prosić o szerszą wypowiedź?
Z wysp greckich na których byłem i polecam to niewątpliwie Kreta oraz Rodos to te większe wyspy. Z mniejszych wysp to warto ale to warto wybrać się na romantyczny wypad na Santorini oraz Zakhyntos.
No właśnie Lemon1616 jak to nawet , nawet ?
ja byłam i na Rodos i na Krecie:) polecam Grecję
Kreta widoki tak mnie zachwyciły, że cały czas zastanawiam się nad tym, czy się tam na stałe przeprowadzić. Wyobraźcie sobie sytuacje: wychodzicie z hotelu po prawo piękne wyżyny po lewo morze. Ulice zadbane, CZYSTE...po prostu nic dodać nic ująć....
Ja byłam tydzien na Rodos, super, z Exim, sami zwiedzilismy Rodos miasto, potem wykupilismy wycieczki jedna na Simi wyspa super , Akropol itd, bylismy zadowoleni
Kefalinia! Jest naprawdę piękna - niebiańskie plaże, cudowne zatoczki, mnóstwo zieleni... Niesamowite widoki! Tam właśnie znajduje się słynna podziemna jaskinia Melissani z jeziorem, w którym woda jest krystalicznie czysta Jeśli lubicie rajskie plaże, koniecznie musicie odwiedzić tu plażę Myrtos - otoczona klifami z białym piaskiem i turkusową wodą - istny raj na ziemi!
A co myślicie o tej ofercie?
http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kreta/hotel_stavroula_palace_3430.php?SEARCH_HOTEL%5Bduration%5D=7&SEARCH_HOTEL%5Bwyloty%5D=WAW&SEARCH_HOTEL%5Bpokoje%5D=DB1&SEARCH_HOTEL%5Bwyzywienie%5D=F&SEARCH_HOTEL%5Bmonth%5D=05&SEARCH_HOTEL%5Bdate%5D=2013-05-04&utm_source=itaka_pl&utm_medium=najlepiej_oceniane&utm_content=CHQSTAV&utm_campaign=zakladki
Cena mi odpowiada, biuro samo w sobie też zaufane.
Czy może powinnam wybrać coś innego?
Ostatnio edytowany przez lila (2013-04-17 18:32:15)