Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie jak najtaniej do Londynu?? chodzi oczywiśce o samolot tylko czy wizzair czy może macie jakieś inne tanie linie ?? potrzebuje 24lutego na 2 dni na mecz wyskoczyć
my lecieliśmy wizzairem latem za ok 300 zł w obie strony jednak znacznie wcześniej rezerwowaliśmy bilet - wtedy nic tańszego nie znaleźliśmy.
Ostatnio edytowany przez anet_zb (2008-12-21 19:14:03)
to chyba od wizzair nic nie znajde taniej teraz jak kupie to jest za 218zł w obie ze wszystkimi opłatami spoko kupuje:D
jak masz za 218 zł to rezerwuj , nie masz na co czekać
ee no nie leciałem do londynu wiec nie znam cen... do mediolanu leciałem za 150 w obie:)
spoko przecież się smieje tylko:)
luz bluz i orzeszki:D
Easy jet rowniez warto sprawdzic
najlepiej sie wyjdzie jak skorzysta się ze stron specjalnych dla tanich lini lotniczych albo u konkretnego przewoźnika - tam też można znalezc czasami fajne i dosyc tanie oferty;)
moze allegro czy inne tego typu www, czasami ludzie za pare zł odsprzedaja, bo nie moga leciec.
ja w tym roku jechałam do Wkl. Bryt. busem Mercedesem Sprinterem MAX, z prywatnym przewoznikiem, koszt w jedna strone 70 funtów. Cene mozna zawsze negocjować. Bagażu mozna miec naprawdę dużo. Bus jest kilku miejscowy (w zaleznosci od potrzeb, max 9) + oddzielna czesc na bagaż. Zawożą w miejsce umowione przed wyjazdem - mnie pod sam dom brata ;o)) Czas jazdy długi, ale ja lubie jezdzic autkami, wiec mi to nie przeszkadza. A po drodze zawsze cos mozna zobaczyc