Nie jesteś zalogowany.
Drodzy Travelmaniacy czy ktoś z Was był w Maroko w październiku ? chciałabym się dowiedzieć jaka jest wtedy pogoda i oczywiście co oprócz Agadiru , Marakeszu jest godne uwagi , czym się poruszać ? jakąś wiedzę posiadam lecz chciałabym zaczerpnąć troszke informacji od kogoś kto tam był , ponieważ nie mam za dużo czasu żeby buszować po internecie ... muszę się Wam pochwalić koleżanka która pracuje w biurze podróży dostała w ramach wysokiej sprzedaży imprez z ITAKI premie w formie wczasów i jadę jako osoba towarzysząca i to za darmo ...zaproponowała mi to wczoraj a już w piątek jest wylot
więc bardzo Was proszę o informacje
Soniu!
A to Ci się trafiło! Nie dość, że piękne Maroko to i jeszcze za free!
No pełnia szczęścia!!!.
Co do merytoryki to Ci nie pomogę niestety, bo jeszcze tam nie byłam, (ale tylko jeszcze:)) ale podpytaj Valiona i Pana Romana (ostatnio obydwaj tam byli) i na pewno coś podpowiedzą (o ile Konrad nie skacze już po chińskim murze:)), bo z tego co pamiętam to wyrusza właśnie do Chin, albo i już tam jest!)
Pani Soniu odpowiedziałem na kilka pytań w liście bezpośrednio do Pani. Nasze wyjazdy były w czerwcu, ale myślę, że pogoda w październiku będzie też piękna. Pozdrawiam i życzę przyjemnego wypoczynku :-)
W który piątek wylot? Może już post factum... byłam właśnie w październiku (w połowie) w Maroku - warunki temperaturowe jak u nas latem, ale już bez męczących upałów, takie ok. 25-30 stopni; na pewno wrócisz zadowolona... Udanego wyjazdu, wielu wrażeń!
dzięki za info ale już wróciłam ...co do pogody to była super a Maroko jest cudowne , jestem zachwycona tym krajem
Wiedziałam, że Ci się będzie podobać To teraz... prosimy o fotki i relację!
Fotki już niebawem a na relacje będzie trzeba troszkę poczekać
Sonia bardzo fajne fotki,ze o Tobie nie wspomne...tutaj zapewne zgodzi sie ze mna meska czesc publicznosci:P
Kasiu cieszę się bardzo że zdjęcia się podobają i dziękuję za miły komplement