Nie jesteś zalogowany.
Jestem w trakcie szukania biletów do Tajlandii. Ale na razie wszystkie które znalazłam są strasznie drogie! Czy ktoś może orientuje się jakie linie lotnicze są najtańsze, żeby tam polecieć i przez jaki kraj najlepiej tam lecieć?
Najpopularniejszymi liniami z Polski (Warszawa) do Tajlandii (Bangkok) jest Aeroflot (przesiadka w Moskwie) oraz Aerosvit (przesiadka w Kijowie). Im wcześniej zarezerwujesz biltey, tym lepiej. Ja sprawdzałem jakieś 2 miesiące temu - w prazypadku Aerosvitu lot w czerwcu to około 2700-2900 za bilet w obie strony. Na wrzesień było sporo taniej - około 2200 za bilet.
Możesz także sprawdzić Finnair oraz KLM, ale za mniej niż 2200 ciężko będzie znaleźć bilet.
Dobrym sposobem na znalezienie biletów do Tajlandii jest po prostu sprawdzanie w internecie ofert. Stron jest wiele, mogę polecić jedną z nich lotniczy-bilet.pl. Ciekawie przygotowana zakładka z promocjami. Tam warto zaglądać
Ostatnio edytowany przez tonka (2012-11-04 09:35:30)
A tu taka promocja: http://www.fly4free.pl/hit-tanie-loty-bangkok-1427-pln/
w moim terminie 14 październik - 11 listopad dla naszej czwórki 2+1+0, wychodzi 6600 PLN. I nie wiem czy brać, czy będzie jeszcze taniej na ten termin? Jak myślicie?
O qrcze, taniocha. Standardowo to cena około 2100-2300 na trasie Warszawa - Bangkok. Ja bym się nie zastanawiał
Jezuuuu!! Sprawdziłam jeszcze raz i na trasie Gdańsk - BKK - Berlin wychodzi 5000 PLN.
Ale się podekscytowałam. Mamy rodzinę w Gdyni, a mieszkamy w Zielonej Górze także taka trasa to dla nas bajka. Jedyny problem to 14h na lotnisku w Abu Zabi, z dzieciakami. Trzeba będzie im dzień jakoś zorganizować.
Ja lece na poczatku marca do Tajlandii a bilet kupilam pod koniec listopada za 2400 , lece liniami Qatar Airways z przesiadką w Doha
No i kupione.
Dorosły 1700, dziecko 1450, niemowlak 130 plus 160 opłat serwisowych. Ceny w PLN.
I znalazłam opcję z postojem w Abu Zabi - 4h.
Odwrotu nie ma. :-)
Gratulacje! Ceny tych biletów do Tajlandii naprawdę atrakcyjne, sam się zastanawiałem... ale nie dam rady z tak dużym wyprzedzeniem zaplanować wyjazdu.
cenka lux.... bardzo mocno żałuję, że już wykupiłem wczasy wakacyjne... dla żonki i córki pobyt na Ko Lipe + Phi Phi byłby "ukoronowaniem kryzysu"......a tak zostaje nam wykupione już Algarve + Ibiza w lipcu...
ale co się odwlecze to ... tym bardziej, że linie bliskiego wschodu moco wkraczają do naszej pięknej krainy, będą mega promocje....
Czytałem wczoraj ze Aerosvit oglosil upadlosc. Lepiej uwazac. Troche taniej bedzie jak wybierzesz dluzsza trase