Nie jesteś zalogowany.
Witam, mam na imię Monika, dzisiaj pierwszy raz zalogowałam się.
Mam pasję chyba jak wszyscy - podróże.. ale mam tez problem - nie potrafię odciąć pępowiny - zawsze ciągnę w podróż kogoś z rodziny. Ponieważ mój mąż nie nadąża za mną i nie podziela tak bardzo mojej pasji postanowiłam się zalogowac żeby trochę pooglądać i posłuchać o innych ludziach .
Ogranicza mnie niestety także praca w korporacji ( wiadomo ograniczony czas urlopu )
Ale może kiedyś w przyszłości znajdę w sobie odwagę i ucieknę zza biurka .. mimo upływających lat ( prosze nie pytac o wiek ) czuję się jak nastolatka wychowana na ksiązkach Alfreda Szklarskiego - to wszystko przez niego:) z zapartym tchem pod kołdrą czytałam o pięknych podróżach Tomka Wilmowskiego.
No i niestety tak już zostało w tym pokręconym łbie
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Micha
Witaj Monika, fajnie że trafiłaś do nas
Witaj,witaj Monika.
Witamy w naszej rodzinie Travelmaniaków
Bry i Bon voyage! U każdego z Nas wszystko zaczęło się od marzeń i lektur:) Ale koniec końców każdy z Nas w pewnym momencie ruszył się z fotela, zza biurka i poszedł w świat! Pamiętaj najtrudniejszy jest pierwszy krok...a potem sama nie będziesz wiedziała kiedy znajdziesz się gdzieś na krańcach świata i wspomnisz sobie tego nieszczęsnego Tomka i pomyślisz...jestem tu gdzie on:) i wtedy pocieknie Ci łza radości i coś niesamowitego wstrzyma oddech na kila sekund, które be∂ą całą wiecznością.....no i wtedy jesteś ugotowana. Będziesz prawdziwą travelmaniaczką
Pozdrawiam i życzę długich wspaniałych podróży, z których czekamy na wspaniałe relacje:)
Konrad vel Valion
Witaj, Monika w naszym gronie!
Dobrze trafiłaś
Hej, Monika!
Witam Cię szczególnie serdecznie, albowiem mój mąż też nie nadąża i też nie całkiem podziela travelmanię! Fajny z niego gość, ale już wiem, że pewne miejsca na świecie będę musiała odwiedzić bez niego... Zresztą już zaczęłam, na razie bardzo ostrożnie, bo chodzi przecież o to, by wilk (=travelmaniak) był syty, a owca (=wspólmałzonek travelmaniaka) cała.
Witaj
Ja dołączylam wczoraj i juz jestem zadowolona ludzie super, porady tez, wiec na pewno Ty tez bedziesz zadowolona
Witaj serdecznie ! Na pewno ci się tutaj spodoba .
Witajcie. W te wakacje wybrałem się na sportowo. Piłkarze nie zaliczą Brazylii, a ja zaliczyłem wszystkie klasy rozgrywkowe w piłce nożnej. Chciałem zdążyć do października bo studiuje ratownictwo medyczne i chciałem się pochwalić kolegom. Ale tak się właśnie nad tą Brazylią zastanawiam. Był ktoś?