Nie jesteś zalogowany.
Z okazji Swiat Wielkanocnych zycze wszystkim Travelmaniakom Zdrowych , Radosnych i Pogodnych Swiat, smacznego jajka no i obfitegu dyngusa. Slawek.
Przyłączam się . Życzę Wam wszystkim spokojnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych, a w poniedziałek... nie wiem czy życzyć bitwy na śnieżki, czy standardowo mokrego poniedziałku
wszystkim Travelmaniakom , jajcarskich Świąt , wbrew pogodzie SŁONECZNYCH i ciepłych oraz udanych żartów w Prima Aprilis!
Zdrowych, Wesolych i Cieplych Swiat Wielkiej Nocy Wszystkim Travelmaniakom zycze
Radosnych Świąt!!!
Smacznego jajka
Zdrowych,pogodnych Świąt Wielkanocnych, radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół oraz wesołego ALLELUJA! :-)
Ja rowniez zycze Wam zdrowych i wesolych Swiat Wielkanocnych
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia- wszystkim Travelmaniakom życzy ELA:)
Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznych jajek i mokrego Dyngusa
Dołączam się do świątecznych życzeń; chociaż dzisiaj, patrząc za okno nie wiem czego bardziej należałoby życzyć: zajączka czy jednak mikołajka:)
Wesołego Alleluja!
Wesołego Alleluja!!! Wesołych i Zdrowych Świąt Trawelmaniakom życzę
Spokojnych i rodzinnych Świat Wielkanocnych , smacznego jajka , a zamiast dyngusa bitwy na śnieżki
Dzięki i wzajemnie...
Wesołego ALLELUJA!
Ja także życze Wszystkim Forumowiczom zdrowych i spokojnych Świat,oby każdy z nas posiadł więcej ciekawych pomysłów na przyszłe podróże:)