Nie jesteś zalogowany.
Moja dziewczyna na urodziny sprezentowała mi wyjazd w ramach urlopu. W październiku wybieramy się do Bhutanu z Dharma Adventures. Za dużo informacji o tym kraju nie można znaleźć. Wiem, że na własną rękę pojechać tam nie można, ponieważ królowa nie nie wyraziła na to zgody. Czy ktoś kiedyś był w Bhutanie i mógłby coś więcej powiedzieć na temat tego kraju?
Polecam Bhutan z całego serca. Byłem w kwietniu tego roku na wycieczce w tym Państwie właśnie z Dharma Adventures. Rewelacyjne miejsce, aż nie chciało się wracać do Polski. Bhutan to buddyjskie królestwo z przepięknymi krajobrazami. Warto tam pojechać chociażby po to, aby poznać kulturę tego kraju.
A co dokładnie jest do zwiedzania w tym kraju? Bo pachnie dużą egzotyką,jednak poproszę o więcej szczegółów. Jak kształtuje się cena takiego wyjazdu?
Do zwiedzania jest masa rzeczy. Warto chociażby zobaczyć National Memorial Stupa, Thimphu Tashi Cho Dzong (siedziba Króla), stupę Chendebji Chorten, świątynię Gangtey Gompa, świątynię Kichu Lhakhang i wiele wiele innych
Mój plan podróży kwietniowej wyglądał tak: bhutanadventure.pl/attachments/article/19/BHUTAN%20-%20wiosna%202013%20.pdf
W takim razie mamy już kilka zabytków,jednak jak zawsze pozostaje pytanie o jedną rzecz,a mianowicie: jakie są całkowite koszty takiej wycieczki?