Nie jesteś zalogowany.
Ja też poproszę,jestem bardzo ciekaw Twojej opinii oraz wrażeń po pobycie. Niektórzy mają naprawdę bardzo bogate przeżycia oraz ambitne plany. A czy ktoś wybiera się nad nasze polskie morze?
Valion gratulacje z tego co widzę to na całego zwiedzasz wszystkie piękne miejsca na świecie tak trzymaj ! Chociaż mozna sobie pozniej poczytać relacje i zobaczyc fajne zdjecia
A ja właśnie kilka dni temu wymyśliłam rejs po Karaibach, jednak patrząc na ceny - najlepsze są w styczniu, wiec właściwie wygląda na to, ze urlop przełożę na styczeń I mam wrażenie, że warto poczekać
Nadaję aktualny komunikat, że twardo trzymam się Macedonii na lato. Połowę miesięcznego wyjazdu mam już zaplanowaną, nad druga pracuję. Noclegi porezerwowane. Ruszamy samochodem z W-wy 13 lipca.
W planach m.in. spędzenie doby w macedońskim klasztorze w górach. Bracia mnisi ostrzegli, że pobudka o 5:30, a posiłki tylko dwa i skromne. Do dobrego tonu należy też codzienne uczestnictwo w porannej i wieczornej mszy. Nie wytrzymałabym tak dłużej, ale te dwa noclegi mogą być jedną z porzygód życia.
Poza tym będą 3 parki narodowe, kilka rezerwatów przyrody i mnóstwo urokliwych wiosek oraz pełnych zabytków miast. Macedonia jest piękna!
Zobaczymy, jak będzie - może będziemy mieli ochotę jeszcze na krótki pobyt w Czarnogórze? Przydałoby się troszkę morskich widoków i kąpieli...
Już się nie mogę doczekać. Liczę dni do wakacji.
Konrad, szalejesz chłopie na całego
Aknolinka, Karaiby......hmm .....brzmi super! no i chyba w styczniu znacznie przyjemniej być w gorącym miejscu, wtedy jak u nas tęgi mróz trzyma:)) (zawsze przy dalekich , egzotycznych kierunkach jest to dodatkowa fraja, że możemy jechać tam właśnie zimą), a wiosnę i lato- znacznie lepiej zostawić sobie na Europę!
Agata, no Ty to mnie powaliłaś!!! Macedonia i Czarnogóra brzmi przecudnie....ech, jak ja Ci zazdraszczam ), a jak się pomodlisz te 2 dni- to pewnie Ci nie zaszkodzi ), choć mnie trudno byłoby wytrzymać i te 2 dni w tak rozmodlonym miejscu ), no ale Twoje Bałkany jawią się fantastycznie! Nie dziwię Ci się, że już się wiercisz i nie możesz doczekać!
Co do moich planów- to totalna klapa ( , tzn mój kochany małżowinek nie będzie miał w tym roku więcej urlopu , (poza tym marcowym, który już wykorzystał), więc albo skończy sie na jakimś babskim wyjeździe, albo będzie lato w moim ogrodzie )
Pozdrowionka wszystkim Podróznikom,
Dziewczyny , wszystkie macie świetne plany na urlop . Rejs po Karaibach zapowiada sie ciekawie chętnie obejrze zdjecia
Macedonia i nocleg w klasztorze ? Jak na moj gust to niesamowita przygoda a modlitwa jeszcze nikomu nigdy nie zaszkodziła , wręcz przeciwnie
Piea , lato w ogrodzie tez może być przyjemne . Czasem ważne z kim sie spędza czas a nie gdzie pozdrawiam wszystkich podróżników
Zdjęcia będą i to liczone w tysiącach
mam nadzieję, że już niedługo wrócę do "normalnego" trybu życia i do regularnego odwiedzania TM i w końcu uzupełnię swoje zdjęcia i podróże.
Życzę wszystkim wypoczynku w przemiłym towarzystwie i spełnienia podróżniczych marzeń!!!
Ja wywołałam w zeszłe lato dokładnie 1000 zdjęć z Bali i Turcji
Ale fotograf miał minę hehe no ale cóż nie ma to jak oglądać fotografie i wspominać piękne , wakacyjne chwile
Dłuuugi urlopek czas zacząc Wielkie pakowanko i jutro z rańca ruszamy- Kalimera Kreta !!! http://www.youtube.com/watch?v=jeNsr_nQEfE
Michasia-Boguś OGROMNE gratulacje !!! Zazdroszczę Wam podróży do magicznej Grecji , ja sie musze zadowolić siedzeniem na kanapie i patrzeniem na deszczowy krajobraz za oknem udanej podróży życzę
Kalimera, Kalispera, kala kala Bawcie sie dobrze w rytmie Zorby!
Ostatnio edytowany przez kangur (2013-05-28 17:02:19)
Nie pozostaje nic innego jak zyczyc Wam cudownych wakacji, mnostwa wrazen i jeszcze wiecej wspanialych fotek.
No Kochani!
doczekaliście się w końcu wakacji; nie pozostaje więc nic innego jak życzyc Wam fantastycznej kreteńskiej przygody, która wierzę, że będzie równie wspaniała jak wszystkie poprzednie:)
Uściskajcie ode mnie więc "Kavrosa"i barmana (wypisz wymaluj jak Alec Baldwin:))
Do pooglądania i poczytania po powrocie:))