Nie jesteś zalogowany.
Ale Wam zazdroszcze chetnie bym wrocila na cudowna Krete , juz sie nie moge doczekac Waszych fotek ....zwiedzajcie , zwiedzajcie i jeszcze raz zwiedzajcie bo jest co
Michasia i Boguś, ale macie fajnie! Ja jeszcze 7 tygodni czekać muszę na wyjazd...
A Grecja to bajka! Jeśli byście mieli taką możliwość, rzućcie okiem na cennik jakiegoś kempingu (ale przyzwoitego). Ciekawa jestem, ile sobie Grecy liczą. Z góry dziękuję!
Mnie się marzą wakacje "na szlaku greckich wysp" z Kretą i Santorini na czele. Kto wie, może w 2014? Najgorsze te promy, drożyzna.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałego, greckiego lata z cieniem bugenwilli na głowie zamiast kapelusza. Czekam na zdjęcia - czyli dowód, że nie oszukujecie i naprawdę tam byliście
Dziękujemy Wam Kochani! No to lulu i za 10 godzin lecim!!!
zycze wam wspanialych greckich wakacji!!! wracajcie wypoczeci, opaleni i opici metaxa
Ja w tym roku wakacje mam tematyczne - Szlakiem Piastowskim. Czyli kujawsko - pomorskie oraz wielkopolskie. Poczytałam trochę info o tym szlaku i zamierzam się właśnie nim wybrać... rowerem. Mam na to dwa tygodnie, podobno szlaki rowerowe są dobrze oznakowane, a sam szlak wart odwiedzenia. I mam tylko nadzieję, że w lipcu nie będzie padało ;-)
no a mój Krym też się zbliża wielkimi krokami!!! już przebieram nogami w miejscu, nie mogąc się doczekać kiedy w końcu będzie ten upragniony urlop!
może podpowiecie mi co warto wziąć ze sobą w tamte strony? wiadomo, że o część organizacyjną zadba biuro podrózy...no ale wiadomo ze o apteczkę czy jakieś szczególne rzeczy nie....
O nie.... byłam dziś w biurze zarezerwować rejs i co?? dostałam drugą ofertę i nie wiem co wybrać Pomocy!!!!!
Pierwsza opcja - Rejs po Karaibach: Dominikana-St. Luicia-Barbados-Martynika-St. Kitts-Wyspy Dziewicze 10 dni, z czego na morzu tylko 5 dni
lub
Kuba: 16 dni i tu mnie przyciąga ilość ta ilość dni!! 9 dni wycieczka objazdowa po górnej części Kuby + wypoczynek w Varadero 5 dni
Co byście wybrali?? Ja już dostaję zawrotu głowy... Dodam, że obie opcje są w tej samej cenie.
Zdecydowanie rejs:)
A jak bym się zastanawiał. Rejs to z pewnością wiele wrażeń, ale Kuba... Ten kraj trzeba zobaczyć jeśli jest okazja, Kuba jest po prostu wspaniała!!!!
Oj tam oj tam. Jest fajna....ale bez przesady:) Zabytkowe autka faktycznie robią wrażenie. Swoistą przygodą jest spotkanie z betonem socjalistycznym, co dla młodszych travelmaniaków może być pewnym novum.
Oj z przesadą Konrad, ten klimat, ludzie, te auta, rum i cygara . Dla mnie Kuba jest najlepszym z moich dotychczasowych wypraw
oj a nie Tajskie klimaty?? hehe
A tak poważnie już. Nawet podczas krótkiego rejsu posmakuje więcej karaibskiego klimatu niż podczas dłuższego pobytu na Kubie. Bo tak po prawdzie Kuba jest inna.
Jeśli ma się ciągotki historyczno-kulturowe to faktycznie Kuba wygrywa bezapelacyjnie (choć to też zależy co biędzie na liście zwiedzania), jeśli natomiast bardziej przyroda, egzotyka, widoki i relaks to rejs z kolei wygrywa:) dobra nie mieszajmy już Ilonce w głowie:)
Ostatnio edytowany przez Valion (2013-06-04 21:51:55)
Właśnie porównując Tajlandie do Kuby, wybieram bez zastanowienia Kubę Choć Tajlandia oczywiście jest super, ale to zupełnie inny klimat.
Co do rejsu, to pewnie masz rację - nie wiem, nigdy nie byłem choć z chęcią bym się udał w taką podróż, może kiedyś uda się.
To już nie odzywam się
No tak... namieszaliście mi w głowie jeszcze bardziej
Wstępnie zarezerwowałam obie, do jutra mam czas...
Cena rejsu jest tak niska, że aż się prosi, żeby wyjechać, za to Kuba aż 16 dni, więc można zwiedzić wszystko, co najważniejsze.
Gdybyś jednak wybrała Kubę (do czego wcale nie zachęcam ), pytaj o wszystko naszym forum "Kuba" - będę starał się pomóc. I już naprawdę nie mieszam więcej