Nie jesteś zalogowany.
Ja bym zdecydowanie wybrala Kube ale to dlatego bo ja zawsze nastawiam sie na zwiedzanie a na Kubie jest az 9 dni wiec zobaczysz to co ciekawe i godne uwagi a co do rejsu 5 dni na tyle wysp to co Ty tam zobaczysz ? strata czasu i kasy ale to tylko moje zdanie wybor nalezy do Ciebie
Aknolinko,
ja myślę dokładnie tak jak Fresh i Sonia:)), zdecydowanie wybrałabym Kubę, ale to zależy jak lubisz spędzac wakacje, itd...każdy ma swoje preferencje;
Nie sugeruj się więc za bardzo naszymi dobrymi radami:)) i idź za głosem własnego serca!. Co byś jednak nie wybrała będą to na pewno REWELACYJNE WAKACJE.
Moj kierunek będzie na pewno teren Polski. Góry to okolice, które bardzo kocham. Tam co roku spędzam znakomite wczasy i dlatego ponownie tam pojade ; )
Wybrałam, zarezerwowałam, zapłaciłam zaliczkę, teraz pozostaje czekanie aż pół roku !!!!!!!!
Kubo, niedługo się widzimy
aknolinka dobry wybor czekaja Cie wspaniale wakacje
teraz dopiero poczytałam o dylematach aknolinki, ale widzę, że dobrze wybrala.
Aknolinka, na Kubie posmakujesz i poczujesz, a na rejsie tylko liźniesz. Kiedyś mi sie wydawało, że lepiej przemknąć przez więcej miejsc, niż krecic sie po jednym, ale teraz wiem, że to nie tak.
Ilonka, wybór fantastyczny! już zazdroszczę Ci tej KUBY!!!, mam nadzieję kiedyś tam dotrzeć...., a pół roku zleci jak z bicza strzelił!
a ja za tydzień znowu na Kanarki
tym razem Babska Wyprawa na Lanzarote
My juz czekamy na lipiec i chwile wolnego spedzone na Maderze, a pozniej Walia albo Szkocja...
Popieram, Kuba to bardzo dobry wybór. Uprzedzam, że nie obejdzie się bez relacji , chętnie przypomnę sobie tamten klimat
Kilka wyjazdów już za nami. Wyprawa w Alpy i na Lazurowe Wybrzeże pozostawiła cudowne wspomnienia. Przed nami krótki wypad w Beskidy, później Jastrzębia Góra, w lipcu Macedonia, we wrześniu Pieniny. Tak pewnie zakończymy tegoroczne wakacje. Pozdrawiamy i życzymy wszystkim Travelmaniakom miłego wypoczynku :-)
Grzesiu. Obiecuje - bede wszystko fotografowac i po powrocie zdam relacje. A przed wyjazdem jeszcze nie raz pomecze Cie i wypytam o rozne rzeczy :-)
Piea nam szaleje!!!