Nie jesteś zalogowany.
A u mnie : walizki spakowane:)) aparatka też:)), czyli mozna ruszać na wakacje
trzeba wcześnie iśc spać, bo pobudka w środku nocy i wyjazd na lotnisko, ale za to Lanzarote czeka
Do zobaczenia po powrocie )
Pozdrowionka wszystkim,
Ala
Udanego wyjazdu, Ala, wielu wrażeń...
Baw sie dobrze
To nas nasza Alicja zaskakuje,znowu na Kanarkach...Takiej to dobrze!!! Baw się wyśmienicie,poznawaj,odkrywaj i przywiez kolejne piękne wspomnienia dla nas!
Pozdrawiamy cieplutko! M&B
Milego slonecznego wypoczynku i duuuzo fajnych fotek,pozdrowionka...
Na Wyspach Kanaryjskich napewno ma jeszcze lepszą pogodę niż w tej chwili u nas. Czekamy z niecierpliwością na relacje po powrocie:)
ja już się nie mogę doczekać mojego Krymu - wycieczka zbliża się nieubłagalnie!! oby wszystko było dobrze:) jak wrócę zdam relację!!
A ja znow wyjazd na wariackich papierach z dnia na dzien spakowalam sie i pojechalam do znajomej do Sopotu
Fajnie mieć znajomych w takim mieście
Ja prawie ciagle siedzę na mazurkach tylko podróż z tego miejsca już dodana i nie opłaca mi się znów wstawiać bo było by takich samych ze 100 Urzęduje we wiosce Warchały z pięknymi jeziorkami koło Szczytna zawitałem też w Rucianym i koło jeziora Śniardwy A poważniejsze plany są jeszcze niedokładnie znane ale wiem ze będzie to wyjazd na last minute na samą końcówkę sierpnia i mam ogromną nadzieję że to wypali
Ja byłam już w tym roku na tydzień w Białowieży. We wrześniu chciałam wybrać się do Hiszpanii, ale raczej nic nie wyjdzie z tych planów niestety.
Heyka! Nareszcie spełniło się nasze, odkładane ciągle od trzech lat, marzenie. Lecimy do Kambodży. Tylko we dwoje Chwalę się bo już mamy wszystko zaklepane Jedziemy w pażdzierniku na 10 nocy do Siem Reap plus jedna noc w KL na początku. Teraz mamy na co czekać Pozdrawiam Wszystkich Travelmaniaków
Ostatnio edytowany przez kangur (2013-07-25 10:10:25)