Nie jesteś zalogowany.
Witam
w sierpniu wybieram się ze znajomymi do Złotych Piasków. Jesteśmy młodymi ludźmi, chcielibyśmy tam poimprezować i odpocząć. Czytaliśmy o wielu klubach, dyskotekach, barach itd, jednak niektóre informacje są z przed kilku lat a w takim kurorcie zapewne wszystko szybko się zmienia. Czy ktoś z forum był może w ostatnim czasie w Złotych Piaskach i chciałby przybliżyć nam sytuacje? Gdzie najlepiej wybrać się na imprezę, jak muzyka i ceny w klubach? Gdzie szukać okazji w stylu ladies night itd?
Wszystkie informacje będą dla nas bardzo cenne.
Z góry dziękujemy za pomoc !
Moja znajoma korzystała z pomocy biura podróży Rospond, gdy wyjeżdżała do bułgarskich Złotych Piasków Zachwalała sobie organizację biura podróży, w tym bardzo dobry kontakt z biurem oraz cenę wyjazdu
Jeżeli chodzi o Złote Piaski,to generalnie większość opinii będzie chyba pozytywnych,ponieważ to jeden z najbardziej znanych i lubianych nadmorskich kurortów. Imprez z pewnością nikomu nie zabraknie,zawsze dzieje się tam coś ciekawego.
no to jeśli jesteś młoda i nastawiona na imprezy i odpoczynek, to Złote Piaski to idealny wybór. Najlepsze kluby znajdują się przy plaży (lub niektóre wręcz na niej) zaś przechodząc tamtejszą promenadą często można dostać masę ulotek i wejściówek. Kobiety generalnie mają tańsze wejścia bądź darmowe. osobiście polecam gorąco klub Malibu (zróżnicowana muzyka, duży parkiet). Fajny jest również Arogance
Słoneczny Brzeg jest pod tym względem chyba zdecydowanie spokojniejszy,wiec to juz kwestia gustu i stylu w jakim chcesz spędzić swój urlop. Jeżeli imprezy to Złote Piaski są dla Ciebie.
Jeżeli chodzi o złote piaski to słyszałam opinie, że w klubach ochroniarze zachowują się skandalicznie, biją gości (wiadomo że nie za nic), ale koleżanka opowiadała mi, że jeden chłopak został ciężko pobity za odpalenie papierosa w miejscu dla niepalących. Ile w tym prawdy sama nie wiem