Nie jesteś zalogowany.
Ja z innej beczki. Mam znajomą - Travelmaniaczkę, która prowadzi blog wiadomo o czym. Polecam Wam serdecznie. Robi świetne zdjęcia i ma fajne pióro więc się dobrze czyta. Czekam na jakieś opinie o tym blogu lub podróżach. Ciekawa jestem Waszego zdania w sprawie.
Adres stronki: http://laupinka.blogspot.com/2013/04/sao-paulo-ogromne-i-zatoczone-miasto.html?spref=fb
Dużo na razie nie zdążyłam przeczytać - tylko luknęłam. Ale powiem jedno: zdjęcia są naprawdę ładne, jest co pooglądać. I cieszy mnie, że są fotoreportaże także z różnych miast Polski. Będę zaglądać!
Faktycznie zdjęcia to wręcz pierwsza klasa,aż zazdroszczę tak pięknych widoków. Poza tym sam blog również bardzo ciekawy,w wolnej chwili na pewno przeczytam całość.
Fajnie, że się ktoś zainteresował Ja już czytałam:) Fajnej lektury życzę.
Warto jest zajrzeć, nawet jeśli nie chce się tego czytać, żeby chociaż zobaczyć te zdjęcia!
Uwielbiam różnego rodzaju blogi o podróżach, ten jest ciekawy, zdjęcia cudowne, będę zaglądać, jednak moim ulubionym jest:
http://lospolacosmochioleros.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=23
(po prawej stronie jest rozwijana lista z archiwalnymi wpisami)
Polecam. Bloga piszą młodzi ludzie, którzy mieszkają w dżungli!! Opisują swoje życie tak ciekawe, że ja nie mogę się oderwać i czytam każdy ich wpis!
Też bardzo fajny namiar,dzięki:) zdaje się że teraz kilka wieczorów upłynie mi pod znakiem czytania blogów podróżniczych:)
Chętnie zajrzę. Uwielbiam takie blogi
Świetny mieliście pomysł z tą podróżą...
A bloga fajnie się czyta! - ciekawie pisany Na pewno jeszcze zajrzę kilka razy...
Kolejne źródła inspiracji podróżniczych, dzięki:)
Faktycznie fajny blog, szkoda tylko że ostatni wpis jest z 6 kwietnia Mam nadzieję że blog będzie w dalszym ciągu aktualizowany i że to tylko chwilowy przestój...
Faktycznie wpisy mogłyby być na bieżąco uaktualniane,wtedy taki blog miałby większy sens,ale i tak warto,chociaż dla wspomnianych zdjęć. Bardzo fajna sprawa.