Nie jesteś zalogowany.
Kambodża brzmi nieżle Będzie co pooglądać i co poczytać. A może i będzie nowy pomysł na wakacje
W takim razie faktycznie jest to podróż życia,też mam nadzieję że kiedyś uda mi się polecić do tego Kambodży,ponieważ jako kraj fascynuje mnie od dawna. Czekam na Twoją relację po powrocie.
Katerina za kilka dni czyli kiedy ? ...Meksyk tez jest moim marzeniem od najmlodszych lat
Karaiby! Jak to cudownie brzmi! Bedzie sie dzialo na Trawelmaniakach
Ostatnio edytowany przez kangur (2013-08-11 16:20:45)
Ja za ponad tydzień rozpocznę swoją Grecką przygodę A co i jak dokładnie to zobaczycie to zobaczycie jak wrócę
Katerina super czeka Cie wspanialy urlop ...Macku jestem bardzo ciekawa gdzie dokladnie sie wybierasz juz jestem ciekawa zdjec i relacji
Maciek jeszcze raz udanego!Skoro ja doradzalam to z pewnoscia wrocisz zadowolony
super relacje nas czekają.....Kambodza,Dominiczka-powspominam z ochota,Grecja,Kuba........SUPER
U mnie miała być Gambia ale wracamy do Kenii w listopadzie.
Kangurku-nowo nabyty przewodnik o Kambodzy już na pólce do studiowania u nas czeka.....
Jezu a ja jeszcze dwa miesiące muszę czekać.......chyba się zapłaczę
Kasiu ja tez myslalam o Gambii jest w super cenie , ale w pazdzierniku prawdopodobnie wybiore sie na Cypr a w przyszlym roku pomysle o jakims egzotycznym kierunku
Widzę, że egzotyka na tapecie U mnie narazie skromnie bo jutro po raz drugi tego lata jadę nad Bałtyk. Sopot naprawde daje radę )
Miłego długiego weekendu wszystkim!!
Ja zdecydowanie Meksyk uwazam ze ma wiecej do zaoferowania ale oczywiscie to tylko moje zdanie