Nie jesteś zalogowany.
Właśnie jadę na lotnisko jak będę miał okazje to napisze pozdrowienia, 3majcie sie TM
Zycze wspanialych wakacji!!!
Maciek-udanych wakacji w pięknej i słonecznej Grecji ! Będziemy czekac na ciekawe fotki,jesteśmy ciekawi na które miejsce wakacyjne padło... Baw się dobrze !
Ja tez jestem bardzo bardzoo ciekawa ...baw sie
31 Sierpnia mialo byc Maroko, ale z przyczyn technicznych znow bedzie Zakopane Ale tez bedzie fajnie Pozdrawiam wszystkich TM
O, znowu Zakopane Na pewno będzie super! Udanych wakacji...
Pozdrawiam
Dzieki Aniu, rowniez serdecznie pozdrawiam
Jako że wakacje juz za nami,to moze napiszecie czy Wasze plany udało się zrealizować i kto faktycznie wyjechał tam gdzie założył sobie przed wakacjami?
No to się pochwalę
Wreście udało się załatwić wyjazd, za trzy dni tydzień na Kanarkach Bądźcie grzeczni podczas nieobecności admina
hahaha ooo fajnie ! udanego wyjazdu! postaramy sie być grzeczni hahah
Fresh, widzę, że Twoja druga połówka w końcu dopięła swego:)) Gratuluję,
więc bycz się tam , wypoczywaj, podziwiaj i używaj
no i pochwal się którą wyspę wybraliście? i pozdrówcie ją ode mnie:)
Piea padło na Gran Canarię Podobno w dzień odczuwalna temperatura może nawet dochodzić 30 st., a w nocy nie powinna spaść poniżej 20 st., więc powinno być ok.
Agata, bardzo dobry wybór! GC jest super, tylko wybierzcie się koniecznie w głąb wyspy, bo na wybrzeżu Maspalomas aż takiej urody tej wyspy nie zobaczycie.
A o pogodę sie nie martw: bedzie cieplutko:), mna poczatku marca bywa tam zimniej niż teraz, a jednak dało nam popalić:
http://www.travelmaniacy.pl/profil,169,podroze,4408,zdjecie,100927,0
Pozdrowionka i zyczę Miłego pobytu,
Fajnie, bedzie co oglac na TM, Zycze Udanych Wakacji Ja juz we wtorek bede w Kuala Lumpur, a w srode w Kambodzy