Nie jesteś zalogowany.
witam lecę na 3 dni do Sztokholmu, podpowiedzcie co zabrać, jak się poruszać, co zwiedzić i przede wszystkim gdzie tanio zamieszkać. lecę w październiku więc opcja spania pod namiotem nie wchodzi w grę raczej. pozdrawiam
Bardzo proszę: http://www.svenskaturistforeningen.se/en/ - to główna strona znakomitych szwedzkich hosteli; w samym Sztokholmie jest ich chyba ponad 10... jak otworzysz stronę możesz pooglądać i powybierać, osobiście polecam Chapman'a! To hostel (całoroczny) urządzony na pięknym żaglowcu, w samym sercu miasta, vis a vis pałacu królewskiego...
Pozdrawiam
dziękuję za podpowiedź, znalazłam fajny hostel Crafoord Place w bardzo dobrej cenie, przynajmniej tak mi się wydaje.
... myślę, że z tego, który wybrałaś - też będziesz zadowolona... również leży w samym sercu Sztokholmu
Zyczę udanego wyjazdu, wspaniałych wrażeń!
A jak już będziesz tam, pozdrów ode mnie Sztokholm
Na forum jest cały osobny wątek dotyczący Sztokholmu,więc najlepiej bezie jeżeli tam zajrzysz. Znajdziesz wszystkie niezbedne informacje:)
Ja zwiedzałem Sztokholm nocą i bardzo fajnie starówka się prezentuje:-)!!
To prawda,nocą Sztokholm prezentuje się naprawdę bardzo ładnie- mnóstwo świateł i ten niesamowity,specyficzny klimat. A jak się poruszać? Masz szereg przewodników,warto z nich skorzystać.
Praktycznie każde większe miasto pięknie prezentuje się pięknie nocą
Byłaś już czy dopiero lecisz?
Sądząc po dacie postu to autorka dopiero wybiera się do Sztokholmu,więc ja także chętnie poczytam szczegółów na ten temat,może jakieś zdjęcia? Byłoby bardzo fajnie:)