Nie jesteś zalogowany.
Witam,
Sorki że zamieszczam to tu ale potrzebuje waszej pomocy w hobby.Szczególnie chodzi mi oto żebyście przywozili mi kapsle od piwa i napojów z różnych krajów.Aktualnie moja kolekcja wynosi 1202 kapsle a to jest link do mojej strony:
http://delma21.jimdo.com/
Paweł Ścibor Waplewo Wielkie 36/5 82-410 Stary Targ
Szkoda że dopiero teraz piszesz. Postaram się pamiętać w następnych podróżach. A ja proszę Ciebie i innych forumowiczów o pocztówki, banknoty i monety z różnych krajów. To do mojej kolekcji:)
o qrka, faktycznie- szkoda, że dopiero teraz piszesz! troche sie tego wywaliło- i zupełnie niepotrzebnie, tymbardziej, ze sprawdziłam na Twojej galerii, że hiszpańskiego San Miguella, i Złotej Królowej nie masz!, brakuje Ci tez niezwykle popularnego greckiego Mythosa i tureckiego Efezu, a tyle nas tu miało takie piwko w ręku........
(PS. A przy okazji fajne hobby, trochę niebezpieczne:)), ale fajne
No dzieki co do tych kapsli to racja mam inne ktore sa miej spotykane ale tych najpopularniejszych nie mam .A pozno bo pozno tak wyszlo ale moze ktos z was wybiera sie w goru np Alpy to cos przywieziecie.Jeszcze raz dzieki
No proszę, pokaźna kolekcja! Coś czuję że będzie ciężko przywieźć coś, czego jeszcze nie masz
Jest tyle kapsli z roznych krajow,same niemcy maja tyle kapsli ze ho ho ale te same kapsle tez moga byc beda na wymiane.
Juz mam 1038 dostalem pare od kolegi.Wspomozecie
Myszka, a te banknoty to duży nominał mają mieć ?
Generalnie wszystkie. Ale wiadomo, że jak mają większą wartość np. 100 koron norweskich ok 50 zł to wiadomo, że za duża wartość. Ale jak "tańsze" albo już na 100 % nieprzydatne to wezmę każde. Mogą być najmniejsze nominały danego kraju.
I co wysle mi ktos kapsle jestem ciekaw nowosci moze ma ktos z was kogos w jakims browarze polskim albo zagranicznym albo macie moze kogos kto prowadzi bar to niech cos przysle
ja zbieram i jak będę miała więcej to wyślę. Bo mam na razie 3
No dzieki tylko jak bedziesz miala wyslac to daj znac przed tem
Bardzo fajne hobby,ale i czasochłonne bo skompletowanie kapski z różnych krajów świata na pewno trochę zajmie... Jeżeli tylko podczas tegorocznych wakacji będę za granicą,to nie omieszkam o Tobie zapomnieć
Dzieki kazda pomoc sie przyda.
Juz 1418 zapraszam do ogladania.