Nie jesteś zalogowany.
Wybieramy sie w sierpniu na siedem dni do Woszczeli kolo Elku (Nad jeziorem Woszczele). Czy ktos wie co ciekawego mozna zrobic/zobaczyc/odwiedzic w Woszczelach, Elku i okolicach? Wiadomo - piekne Mazury: woda, lasy ale bylbym wdzieczny za informacje Pozdrawiam Grzesiek
Czesc Gezesiek. O Woszczelach to nawet nie slyszalem, ale w Elku jest super muzeum kolei waskotorowej (w niedziele mozna sie kolejka przejechac). Jest tez fajne jezioro i zamek, ale chyba jeszcze w remoncie. Ale to przeciez MAZURY - wiec napewno nie bedziecie sie nudzic Pozdrawiam i zycze wspanialych wakacji!!!
Czesc Mariusz Dzieki. Wyczytalem, ze w Woszczelach sa dwa duze jeziora i wielkie kompleksy lesne - wiec cos dla mnie. Waskotorowka tez chetnie sie przejade A, poza tym, to - jak napisales - sa MAZURY i nic dodac, nic ujac Dzieki i pozdrawiam
Mazury fajna sprawa Zupelnie inny klimat niż morze, które dla niektórych jednak jest dużo lepsze od mazur
Najlepsze jednak wyjścia to jeździć zarówno tu i tam Co by nudno nie bylo
Już po wakacjach w Woszczelach...super...polecam...pobliski Ełk to urocze, piękne i czyste miasto...Pobliski Augustów tez wspaniały...przyroda cudowna...słowem : polecam!
Także byłem w miejscowościach, które odwiedziłeś i również polecam i to bardzo. Nikt kto tam pojedzie nie będzie żałował
Ja także zawsze bardzo chętnie i miło odwiedzam region Mazur,co prawda są to wypadu 2-3 dniowe,ale moim zdaniem warto. zawsze to coś nowego odskocznia i forma odstresowania się,wypoczynku.
Miejsca godne polecenia - Ełk, Augustów. Jeśli ktoś nie był koniecznie musi tu przyjechać. Mazury to prawdziwy skarb natury. Uwielbiam je!
Ełk faktycznie jest jest miejscem godnym polecenia,fajne i ciekawe miejsce dla wszystkich którzy chcą wypocząć,ale niekoniecznie same Mazury wchodzą w grę,warto wybrać się chociażby nad morze gdzie także wypoczniemy.
Tutaj chyba podobnie jak w innych mazurskich miejscowościach- chodzi o wypoczynek,spokój,ciszę i relaks nad jeziorem. Poza tym muzeum kolei dla tych którzy chcą podziwiać zabytki.