Nie jesteś zalogowany.
Pozdrawiam Was goraco z pieknej wysepki Korfu, ale jutro juz wracam takze podroz bedzie dodana wkrotce .. Jest super !
dzięki Maciek, dzisiaj żegnasz więc cudną Korfu! a my tu czekamy na Twoje piękne fotki i wrażenia
Hej, Maciek,
w Grecji musi byc super!
Byłam w Albanii tuż obok Korfu, tak że spod namiotu widziałam jej tajemnicze "tyły" i codziennie rano promy kursujące pomiędzy Korfu a Sarandą.
Dzięki Maciek, mam nadzieję, że wyjazd był udany!
Wracaj bezpiecznie i dawaj foty
Hej Maciek!
A więc Korfu, piękne greckie wakacje
To będziemy czekac na piękne fotki i wspomnienia bo zielone Korfu jeszcze przed nami w planach.Na pewno wrócisz bardzo zadowolony -pozdrawiamy
M&B
Korfu ale Ci zazdroszcze jest to nastepna wyspa Grecka na mojej liscie ...juz sie nie moge doczekac fotek
Dziękujemy za pozdrowienia :-) Wspominamy nasz pobyt na cudownej wyspie Korfu. Zwiedziliśmy dużą jej część i jesteśmy nią zauroczeni, pełna zieleni, kwiatów i bardzo ciekawych miejsc. Chętnie zobaczymy Twoje zdjęcia. Wracaj szczęśliwie :-)
Wspanialych wakacji zycze
Dzięki, Maciek,
bezpiecznego powrotu i nie zwlekaj z relacją
Pozdro
Dzięki za miłe słowa chyba właśnie zaraz dodam relacje ale opis na pewno będę dodawał w częściach
Pozdrowionka!Jak wrazenia?Czekamy na fotki!
Kasiu niesamowicie! Fotki już są .. a opis wkrótce po częściach będzie dodawany
witam
czy móglby mi Pan napisac czy na Korfu poleciał Pan z wycieczka czy indywidualnie
chcielibysmy tam wybrac sie od 18 maja do 28 maja i oczywiscie zamieszkac w tym hotelu prosze o szczegoly
pozdrawiam sofija