Nie jesteś zalogowany.
My w maju na 2 tygodnie do Chin, już nie mogę się doczekać :-)
A wiec po Barbadosie w maju przyjdzie czas ma Marrakesz we wrzesniu. Zakup dokonany
a my już prawie na walizkach
Pojutrze powitamy Kenię , wybraliśmy safari z Itaki "Śniegi Kilimandżaro", mamy więc nadzieję na mnóstwo wrażeń z Czarnej Afryki.
a więc, do poczytania i pooglądania po powrocie
Ala Ty DIABLE Nic sie nie pochwalilas. Nie wybacze Ci tego . A tak powaznie to zycze Ci wielu niezapomnianych chwil. Nie bedziesz zalowac,
Alu a jednak sie zdecydowalas , przelamalas obawy cudowny kierunek zazdroszcze ...Dinus dobry wybor
Jambo Ala My tez mielismy w planie Maroko w zeszlym roku, ale nie wypalilo. Wiec lecimy w tym. A co do Waszej Kenii to dobrze ze sie w koncu zdecydowalas , bo nie wiem czy interesowaly by nas relacje z Twojej sofy w salonie Pozdrawiam serdecznie
Alicja ale jazda-super! Życzymy jutro bezpiecznej i miłej dalekiej podróży oraz wspaniałych i pełnych wrażeń i atrakcji wakacji w Kenii.
Alu życzę Wam Wspaniałych Wakacji a nam fotkowoopisowej uczty po Waszym powrocie
Ja wracam z dziećmi ponownie do Świnoujścia Tak nam się podobało w zeszłym roku, że jak tylko dowiemy się kiedy będziemy meli urlop z mężem od razu zarezerwujemy sobie nocleg (również taki sam jak rok temu...).
Miejscowość bardzo ładna, polecam szczególnie rodzicom z dziećmi ponieważ jest tam wiele atrakcji dla nich. Moim szczególnie podobała się ładna latarnia morska.
Po raz pierwszy ale teraz wiem, że na pewno nie ostatni wynajęliśmy osobne mieszkanie. Ja nie byłam do tego przekonana ponieważ do tej pory głownie rezerwowaliśmy sobie noclegi w hotelu ale teraz widzę, że jest to bardzo fajne rozwiązanie. Duża wygoda, prywatność oraz bliskość morza Znajdowało się również w spokojnej dzielnicy tak więc mieliśmy cieszę i spokój. Wypatrzyliśmy je na stronie Baltichome gdzie jest dość pokaźny wybór takich apartamentów.
Szkoda, że trzeba liczyć się z dodatkowymi opłatami takimi jak kaucja czy też opłata klimatyczna ale tak to już jest na wakacjach
W te wakacje mamy z mężem zaplanowaną podróż autem na trasie Niemcy - Czechy - Austria - Słowacja. Mam nadzieje, że wszystko wypali i będziemy mieli co wspominać. Autko już od nowego roku przygotowujemy na tą długą trasę.
Ja zdecydowałem się na wakacje z biurem podróży. Też kiedyś często wybierałem się za granicę organizując wszystko samemu, ale tym razem chcę mieć wszystko zaplanowane z góry i nie martwić sie o nic. A celem podróży są Włochy