Nie jesteś zalogowany.
Drodzy Travelmaniacy. Unia Europejska chce wprowadzić ustawę: Ramowy Statut Promocji Tolerancji w krajach członkowskich UE”, którą ma na celu ograniczenie swobody wypowiedzi w Unii Europejskiej, zdelegalizowanie niewygodnych opinii, reedukację obywateli UE, kontrolowanie mediów, wreszcie stworzenie w naszych społeczeństwach atmosfery strachu i zniewolenia. Głosujcie przeciw tej ustawie! Nie dajmy się cofnąć do mrocznych czasów komunistycznej cenzury. Zostawmy sobie GŁOS!!!
Podaje link do głosowania przeciw haniebnej ustawie:
http://www.change.org/petitions/do-członków-parlamentu-europejskiego-brońcie-wolności-wypowiedzi-w-unii-europejskiej-freespeecheu?recruiter=77544004&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition
Pozdrawiam
Podpisane
Zrobione!
Tytkoski dzięki za linka, podpisane
podpisane. Umieszczam Twoją wypowiedź na FB to może będzie więcej głosujących.
Ostatnio edytowany przez myszka (2014-03-07 13:49:25)
podpisane!
jestem i ja w gronie... pozdrówka dla wszystkich
Glos oddany
swiat sie cofa w rozwoju, wymuszona "tolerancja" to nic innego jak brak tolerancji
oczywiscie sie podpisuje
i ja jestem w gronie chca nam odebrac prawo do wyrazania swoich opinii, tolerancja jest bardzo wazna ale wymuszona tolerancja i tzw. poprawnosc polityczna to tragedia Europejskiej Cywilizacji!
Podpisane
nie dajmy się zakneblować, podpisałem
Głos dodany
I już
również podpisałama! nie dajmy się stłamsić!! Nawet konstytucja przewiduje wolność słowa, to dlaczego nagle nasze prawo ma być ograniczone, nie dajmy się i zdecydowanie musimy z tym walczyć i temu zaprzestać!