Nie jesteś zalogowany.
Z przymrużeniem oka:
Rozmowa dwóch pzryjaciół:
-gdzie w tym roku wybierasz sie na wakacje?
- sprawdziłem mój tegoroczny budżet i stwierdziłem, że chyba nie będę w tym roku zmęczony...
haha dobre .... a ja jeszcze 5 dni
Ha,,Ha,,Pavulon świetne! (chociaż ja sama miałam w swoim życiu kilka takich "mało zmęczonych" lat:));
Michasia_Boguś, Sońka, to już się nam tu pochwaliła, że leci odkrywać fascynującą Sri Lankę, ale dokąd Wy się tym razem wybieracie???, hę? (się powiedziało A, to chcemy też B
Oooo...To super z tą Sri Lanką ! My możemy sobie pozwolić tylko na Europejskie kierunki, ale cieszymy się że znowu powracamy do pięknej Grecji.Tym razem czeka na nas Zakynthos... Pozdrówka Ala !!!
Michasia, Boguś,
Zakynthos to świetny wybór!; wrócicie urzeczeni urodą tej jakże innej wyspy....!
(my tez tam jeszcze kiedys wrócimy, bo bardzo mile wspominamy ten urlop).
75 dni...hmm... licząc tak na szybko, to wychodzi, że gdzieś śmigacie tam gdzieś na początku czerwca? zleci Wam ino mig!
Zakynthos dobry wybor bedziecie zachwyceni ja tez bardzo chce wrocic do Grecji ,ale letnie wakacje jak juz pisalam wczesniej tez zalatwione ...wiec moze w przyszlym roku ?
Pavulon -to było super ;-)
Sonia -to już godzinowe odliczanie do wylotu czas zacząć ;-)
Sonia, udanej podróży!
Michasia, Boguś, jeszcze tylko trochę i Wasz wyjazd już prawie tuż tuż...
Pozdrawiam wiosennie
... Lecimy w piątek 13tego!
ciekawy termin he he
ja lece 11.09. z NY do Toronto - jeszcze lepsze, przez przypadek, nie celowo
Michasia&Bogus dobry wybor Nie bedziecie zalowac!
Sonia udanych wakacji!
Pavulon-super......
Sonia -trzymam kciuki za udany wyjazd
Ja za 60 dni ruszam na tydziien do Budapesztu-mysle,ze tydzien mi wystrczy aby zajrzec w wiekszosc katów
Ostatnio edytowany przez Kasia6555 (2014-03-31 11:53:34)