Nie jesteś zalogowany.
Juz 2320 kapsli,doszla ruska seria kolekcjonerow kapsli,mozna ja zobaczyc w zakladce serie:)
W tym roku jadę do: Lichteinsteinu, Słowenii, Chorwacji i Bośni. Widziałam że pierwszego i ostatniego kaju nie masz a z Chorwacji nie za dużo. Postaram się wzbogacić Twoją kolekcję.
Super,byłoby fajnie mieć coś nowego:)
Doszło troche kapsli w kategori oklicznosciowe,posiadam 2 kapsle swoje. I jednego z swoja twarza:)
Gratuluję. Moje wakacje się zbliżają wić trochę się jeszcze Twoja kolekcja wzbogaci. (w okolicach końca lipca jak wrócę i ogarnę się ciut po powrocie)
Już 2708 kapsli:)
Ciesze sie, ze kapsle doszly Czekam az dorzucisz je do kolekcji, pozdrawiam
Paweł, widzę, że imponująco rośnie Twoja kolekcja
Gratuluję! Trzymam kciuki za c.d.
Szkoda, że nie piję kapslowanych napojów, ale jeśli przypadkiem gdzieś na wakacjach trafi mi się coś z kapslem, postaram się pamiętać o Tobie i zamiast do kosza, wrzucę do walizki a po powrocie się odezwę...
Pozdrawiam
Postaram sie umiescic wszystkie kapsle ktore nie sa zaktualizowane,na strone w czasie wakacji:)
No to przesyłkę wyślę niedługo. Kilka mi się uzbierało Z perełek to mam sarajewskie piwo:) Pozdro
Wow sporą tą kolekcję masz ! Ja niestety nie mam póki co kapsla z żadnego kraju, nawet bym nie pomyślała, ze ktokolwiek może takie kapsle zbierać! takze gratulację i podziwiam za hobby , jak będę miała kapsle odezwę się
Na sam poczatek wakacji zrobilem sobie kilka wymian,z kolekcjonerem z Bulgari i Wielkiej Brytani,i jeszcze mam nie doszla wymiane z Wlochem,a takze z nieektorymi kolekcjonerami z polski,
Laczna ilosc kapsli w kolekcji wynosi juz 2949,wiec 51 kapsli brakuje i bede mial maly jubileusz:)
Zagladam tam do Ciebie, ale nie widze nic nowego (???)
Bo nie mialem czasu powrzucac zdjec na strone,a po druge musze jeszcze z miesiac poczekac,zeby mi sie transwer odnowil na stronie i dopiero bede mogl powoli wrzucac foty;)
No to czekamy niecierpliwie