Nie jesteś zalogowany.
Pozdrowienia gorące dla wszystkich z Trogiru. Dziś wyjeżdżamy do Mostaru w Bośni i Hercegowinie i troszkę w tym kraju zagrzejemy miejsca. Jak dotąd za nami ciut Szwajcarii, Liechteinsteinu, Słowenii i Chorwacji:) Buziaki
Pozdrawiam i zycze udanej podrozy
O, to już jesteście na wakacjach - jak fajnie
Dzięki za pozdrowienia! Udanej podróży...
Myszka, życzę wspaniałej podróży, wielu niezapomnianych wrażeń a po powrocie fotograficznej uczty..
Ja juz tez niebawem zawitam w Chorwacji ....udanego pobytu
Dziękujemy za pozdrowienia. Wierzymy, że trasa jest ciekawa, bo sami ją przejechaliśmy. We wrześniu ponownie zawitamy do Słowenii i Chorwacji. Życzymy miłego zwiedzania i pięknych zdjęć. Pozdrawiamy :-)
Udanej podróży
Dzieki, milego urlopowania.
Pozdrawiam serdecznie i zycze Wspanialych Wakacji Bedzie sie dzialo na Travelmaniakach
Dzieki Agnieszka udanych wakacji! . Repozdrawiamy z Zakynthosu
Udanych wakacji i odpoczynki
Dziękuje wszystkim za pozdrowienia, również pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze podróże. Wakacje w gorących krajach Europy dobiegły końca wróciliśmy wczoraj chwilę przed północą na liczniku 4 700 km. Relacje w przygotowaniu, więc o cierpliwość proszę Ps. Mam też trochę do nadrobienia na TM.
Czekamy - niestety, niecierpliwie!
Ps: Mam dużo info o B&H specjalnie do przewodnika. Przez cały pobyt w tym kraju zbierałam info sama lub wypytywałam miejscowych, u których nocowaliśmy. Trzeba się uśmiechnąć do naszego administratora wspaniałego to może stworzy nam nowy przewodnik:)
Agnieszka, jestem jak najbardziej za stworzeniem przewodnika po Bośni i Hercegowinie . Odezwę się do Ciebie w tej sprawie na PRV.