Nie jesteś zalogowany.
Dziękuję "Pani Alu"
rowniez Ja mam juz wybrany kierunek wakacyjny
mam nadzieje, ze to poczatek tego typu podrozy
W pazdzierniku jade na 3 tygodnie do Tajlandii zapewne odwiedzimy też jakiś okoliczny kraj byc moze Kambodza i Angkor Wat
To moja pierwsza tak daleka podróż
Ja jeszcze z dziewczyną dokładnie nie zaplanowaliśmy sobie wakacji. Marzy nam się Wietnam, ale nie damy radę ogarnąć wiz i tego wszystkiego dookoła do sierpnia. Pewnie gdzieś autostopową wycieczkę po Europie zrobimy
Grzesiek,super plan - Tajlandia wciaga, a Krabi, a dokladniej Railay to moje ulubione miejsce podczas tegorocznych wakacji nie moglismy sie oprzec i wrocilismy tam na tydzien - bylo cudownie, te widoki nigdy mi sie nie znudza
Dziś u mnie rezerwacja last minute! Chcąc nie chcąc padło znów na Grecję także w poniedziałek Chalkidiki nadchodzę
Maciek, Grecja dobry wybór A z jakim biurem?
Itaka
Dobry wybór . Udanego wypoczynku, masy zdjęć, zwiedzania no i będziemy czekali na obszerną relację
Toria83: niestety wszystko wskazuje na to, że Tajlandia nie chce nas w tym roku Wygląda na to, że przez komplikacje urlopowe, nie uda nam się pojechać na żadne dłuższe "zamorskie" wakacje aż do lutego 2015 Cóż, życie Dobrze, że nie zaczęliśmy jeszcze nic załatwiać
Grzesiek no coś Ty? Już przyzwyczaiłem się do Waszych azjatyckich wyjazdów i nie dopuszczam myśli, że na kolejne będę musiał czekać prawie rok. Nie zgadzam się Zwolnijcie się z pracy i sio na wakacje - trzeba przecież odpocząć
Niestety, tak to jest czasem z nową pracą. Ale może coś się wymyśli
Maciek super wybór ! Grecja zawsze spoko, a Chalkidiki są (chyba) magiczne Przynajmniej takie mam o tym wyobrażenie