Nie jesteś zalogowany.
Tak wiec dzisiaj 13 lipca po podliczeniu kapsli w kolekcji ,oznajmiam iz mam świeto bo liczy ona juz 3015 kapsli,wczoraj bylem na gieldzie birofilow w Czluchowie przywiozlem 61 kapsli,sporo wymian zrobilem z innymi kolekcjonerami,ale takze Dziekuje myszce z forum,ktora tez mi podeslala kapsle,a od niej nie mialem 5,tak wiec kolekcja liczy 3015 kapsli,Wszystkim Bardzo Dziekuje
Licze takze na innych ze coss przysla,Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Delma21 (2014-07-13 09:15:00)
Po wojnie atomowej będziesz bogaczem (ci co grali w Fallouta będą wiedzieć o co chodzi )
Świetne hobby, myśleliśmy z facetem o czymś podobnym, ale na mniejszą skalę i bardziej tak dla siebie Ale Twoja kolekcja jest imponująca, gratulacje! Ściągasz kapsle po prostu otwieraczem uważając by ich nie uszkodzić, czy kontaktujesz się z browarami po nówki?
Tak właśnie,jeżeli z butelki to ściagam tak zeby nie uszkodzic,a nowki to tak jak napisales kontaktuje sie z danym browarem,ale to juz czesto bo malo przysylaja,a duzo nowek przycgodzi do kolekcji droga wymiany,i to bardzo ladnie wyglada,
Ps:Jezeli macie jakiekolwiek dostepy do browarow,i mozecie zalatwic nowki(nieebutelkowane kapsle)to bardzo bym prosil:)
Pawel, mam dla Ciebie juz kilka kapsli z Kanady - z prowincji Jukon
Moze jeszcze cos zdobede...
Pozdrawiam
O to dobrze sie sklada,bardzo lubie kapsle z kanady,bo sa ciekawe wzory zawsze:)
Wróciliśmy z urlopu (i kapsle też!)
Wkrótce otrzymasz przesyłkę - gdy tylko rozpakuję walizki...
Cierpliwości, to może jeszcze trochę potrwać
Ja także wrocilem z nad morza,i kapsle takze przywiozlem,polskie jak i zagraniczne,miedzy innymi Czechy,Austria,Niemcy,Wlochy a nawet jednego najbardziej perelkowatego z ETIOPI,sam sie zdziwilem ze cos takiego znalazlem,wiec wakacje sa najlepsza pora na nowosci w kolekcji
gdzie Ty znalazłeś Etiopskiego kapsla?
Na plaży w Stegnie:D
Kapsle zostały już do Ciebie wysłane...
Zaaktualizowalem kapsle zagraniczne od Argentyny do Holandii,śmiało możecie ogladac,jutro wrzucam dalej:)
Suuuper! Fajnie, jest co ogladac. Wiecej kapsli wysle Ci po powrocie z Tajlandii