Nie jesteś zalogowany.
same konkrety - co zobaczyć, gdzie spać, gdzie zaimprezować? jadę na 3 dni więc czasu nie ma za wiele, a atrakcji moc licze na Was!
i tak lubisz?? jak Ci ktoś dyktuje same konkrety??? gdzie spać, gdzie imprezować?
a Kraków to zaczarowana dorożka, zaczarowany dorożkarz, zaczarowany koń i historia wyglądająca z każdego zaułka jak chociażby Młoda Polska z Jamy Michalika.
ha..ha.., Papuas, świetny komentarz!
dokładnie to samo pomyślałam; najlepiej jeszcze jakby ktos pojechał za modeleczkę do tego Krakowa i przeżył tam za nią te 3 dni
Swietna wypowiedz papuas,wszystko za modeleczke zrobic!!!
sorry. Biję się w piersi. Naprawdę (wbrew pozorom) nie wzbraniam się przed doradzeniem. a zabytki i ciekawostki Krakowa znam bardzo dobrze. Post Modeleczki poprzez swą formę wywarł na mnie wrażenie trącącego arogancją żądania - podać MI tu szybko!
Stąd też mój pierwszy wpis - trochę mnie poniosło i przyrzekam poprawę; chociaż i w nim jest drobna dorada - odwiedź Jamę Michalika.
Oprócz miejsc obowiązkowych takich jak Wawel i Kopiec Kościuszki polecam Dom Piwa na jednej z uliczek przy Rynku, który oferuje ponad 100 rodzajów piwa
Z miejsc nietypowych do odwiedzenia warto zajść do "muzeum" Lost Souls
Muzeum Podziemia Rynku, Muzeum Sukiennice (Matejko na żywo!), Muzeum Narodowe - byłam pod wrażeniem. Sam spacer dookoła Plant robi wrażenie. Prozac, Bomba, Coco to kluby, gdzie młodzi imprezują. :-)