Nie jesteś zalogowany.
Witam,
poszukuje informacji na temat wynajmu na kilka dni, domku drewnianego, z kominkiem z przytulnym wystrojem w gorach w okresie zimowym ( grudzien ).
Chcialbym wybrać się z dziewczyną na kilka dni w gory i zapewnić jej romantyczny odpoczynek w takim ze domku. Szukalem juz w necie takich domkow ale sa to domki albo w bardzo surowym stanie, w sasiedztwie innych domkow, osiedli... albo poprostu nie ma kominka smutas.gif
gdzieś na odludziu, z widokiem na gory i lasy usmiech.gif Jesli ktos coś wie, prosze o kontakt tutaj
No chyba że... uważacie że lepszą opcją jest hotel.... ale wydaje mi się że w hotelu nie ma tyle spokoju i prywatności co w takim domku...no i nastroju
to coprawda nie domek ale bardzo fajne apartamenty z kominkami właśnie; byłam we wrześniu i polecam
http://www.zakopaneapartamenty.net.pl/kompleksy/complex,1.htm
Mogę Ci polecić domek-cacuszko z kominkiem, cena przystępna, tuż pod lasem, ale niestety nie w górach, tylko na Suwalszczyźnie (też jest co robić zimą, zwiedzanie, biegowki, wędrowki). Jeśli jesteś zainteresowany, poszukam adresu.
ja z kolei odwiedziłam kiedyś domek w górach ... z kominkiem i klimatem ... ale w Bośni ... bardzo blisko kompleksu narciarskiego Bjelasnica , jednak na tyle oddalony, że można rzeczywiście poczuć się jak w dziczy i prawdziwej bałkańskiej wsi ... opcję polecam jednak większej grupie, np. rodzince albo grupie przyjaciół ... gdyby ktoś był zainteresowany mogę pomóc
Nie wiem jak udał się Twój grudniowy wyjazd, ale ja w zeszłym roku miałam okazję trafić do nowowybudowanego domku w Zakopanem, domek powstał przy większym budynku (przy Drodze na Wierch), gdzie są wynajmowane pokoje, ale przed oknem masz tylko łąki i... widok na Giewont. W domku są 2 sypialnie, ale ja akurat trafiłam na moment, gdy całość była do dyspozycji 1 pary, a kominek nie tylko daje sporo ciepła, ale faktycznie tworzy niesamowity klimat
Zieleniec! Pod Orlicą. Nie ma kominka, ale jest bardzo przytulnie. :-) Sama byłam i polecam.