Nie jesteś zalogowany.
Kochani,
juz prawie połowa listopada, a Wy nic nie planujecie? no nie wierzę.....
zawsze jakoś już we wrześniu, październiku zakładany był nowy wątek o przyszłorocznych planach, a tu cisza jak makiem zasiał Czas więc zacząć ten watek.....
No to chwalić tu się: gdzie? kto? i dokąd?
My najprędzej wyruszymy pewnie jak zwykle gdzieś pod koniec zimy (luty, może połowa marca?) i raczej gdzieś do słoneczka, ale póki co jeszcze zero konkretów.
Mi się marzy zeby udac sie w koncu gdzies daleko ale jak to bedzie.. czas pokaze
My w marcu na Kubę . Już nie mogę sie doczekać;-)
mariaP ale się masz super
My mamy rezerwację na dwa wyjazdy zagraniczne: 15-dniowy wyjazd do Hiszpanii i Francji w czerwcu, drugi 7-dniowy do Austrii i Słowenii w sierpniu. Polskie Mazury mamy zaplanowane na początek września. Teraz musimy włączyć akcję oszczędzania :-)))
U mnie póki co plany na zimę, a konkretnie Austria, narty, tym razem kolej na Innsbruck
mariaP - no rewelacja, na pewno Ci się Kuba spodoba - wspaniały kraj, wspaniali ludzie, wspaniały rum
A co do moich planów, to jak co roku - nie ma żadnych . Jeśli będzie jakiś wyjazd, to pewnie spontanicznie z dnia na dzień.
Nasze plany są takie: w styczniu Egipt (objazdówka z Kairem), a latem może Armenia (albo Turcja Wschodnia), a potem Bawaria samochodem. Zamiast Bawarii może wyjść Francja Pn, zobaczymy - w tym roku wybiera syn (póki jeszcze w ogóle chce z nami jeździć).
mariaP, plany masz super; oj też nas kusi ta Kuba, ale i Azja kusi.....tyle tych pokus ;
Panu Romanowi to tylko pogratulować; może i ja się doczekam, że będę mogła kiedyś tak zaplanować z 10 miesięcy na przód? )
Agata, Ty jak zawsze masz również juz opracowany plan B i C ; pozazdrościć;
a ja to pewnie tak jak Fresh - jak się okaże, kiedy mogę wziąć urlop - to wtedy ciach - trach i gdzieś tam na wariata ruszymy
Jeśli nic się nie zmieni do stycznia to 2015r "powitam " w Kenii - safari i wypoczynek. Mam nadzieję,że wreszcie zrealizuję swoje marzenie z dzieciństwa. Lato to Londyn i Egipt, ale na razie myślę tylko o najbliższym wyjeździe, te dalsze to jeszcze zbyt odległy termin
kawusia...a czy lecisz do tej Kenii 27.12??? jeśli tak, to może sie spotkamy Ja też realizuje swoje marzenie właśnie w tym czasie
Początek roku szykuje się ciekawie. W styczniu snowboard w Alpach a początek marca wyprawa na dwa tygodnie do Brazylii. Latem natomiast jak dobrze pójdzie Chorwacja. Chętnie wysłucham ciekawych rad na temat Brazylii. Bilety już mam więc teraz organizacja wyjazdu zostaje.
Bartzos, chętnie podpowiem Ci coś odnośnie Brazylii - ale nie wiem co Cię interesuje... ??
A u mnie właśnie się urodził pomysł na 2015 - RPA. Znalazłam 14-dniową wycieczkę za 3800 zł i na tyle się zaraziłam, że nawet jak w przyszłym roku będzie cena wyższa (w granicach rozsądku) to chyba już RPA zostanie
do RPA na objazdowke lece w lutym