Nie jesteś zalogowany.
Cześć, jestem Kasia i kocham podróże
Kiedyś jeździłam i zwiedzałam dużo miejsc w Polsce (góry przede wszystkim), a od prawie dwóch lat wybieram się za granicę, głównie są to stolice Europy, ale w tym roku planuje większy wypad do jakże pięknej Gruzji!
Generalnie nie mogę usiedzieć na miejscu i co jakiś czas muszę zmienić otoczenie i zobaczyć ciekawe miejsca Chętnie podzielę się wrażeniami z moich wypadów, a także podpatrze gdzie Wy podróżujecie
Pozdrawiam serdecznie, Kasia
Kasia, witamy w naszych skromnych progach, czuj się tu jak u siebie w domu
Cześć Kasiu Rownież Cie witam i zycze Ci ciekawych podrózy z ktorymi bedziesz sie tu dzielic z nami w relacjach i zdjeciach jak i na forum
Dzięki dzięki jak tylko znajdę chwilkę czasu to powrzucam zdjęcia i ciekawostki z moich podróży
Witamy w naszym gronie! Życzymy udanych wojaży i pięknych zdjęć. :-)
Kasia, witamy cieplutko wśród nas!
Cześć Kasia,
Dobrze trafiłaś
Witaj w naszym gronie i rozwijaj się podróżniczo!
dzięki za miłe przywitanie Wam też życzę super wyjazdów i wspaniałych przygód
Witamy serdecznie nową Travelmaniaczkę; jak się tu zadomowisz- to wpadniesz jak śliwka w kompot- jak my wszyscy:)
Witam koleżankę!
Kasiu, witamy i pozdrówka!
Witamy Kasiu, Gruzja to piękny kraj- to nie tylko góry, ale ludzie skromni ludzie tworzący niesamowity klimat
Cześć Kasiu, witam Cię wraz z wszystkimiTravelmaniakami i zapraszam do mojej relacji z Gruzji - może Ci się odechce W każdym razie nie zrób błędu i nie jedź z biurem Czajka Travel.
Witam Cie serdecznie Jak zaklimatyzowanie na forum ? Dla mnie jest ono fantastyczne!
A witam chciałem się również przywitać. Podoba mi się tutaj i lubię tutaj wchodzić. Przede wszystkim chcę tylko powiedzieć jedną taką to rzecz - nie wiem co się dzieję ale przede wszystkim teraz to jużpogoda się taka odpowiednia bardzo na weekend porobiła.