Nie jesteś zalogowany.
patrząc teraz na ceny ofert do RPA, to są tak kuszące, że aż żal nie skorzystać...; jest to miejsce, które z pewnością chciałabym kiedyś zobaczyć; bo Afryka ciągnie jak magnes....
spojrzałam tylko na Rainbow Tours, zasadniczo 15 dni w RPA to koszt 6-7 tysięcy, tylko very last minute 4 tysiące...
patrzyłam tylko i wyłacznie na lasty; (bo jak się ma taką pracę jak ja, że do końca nie wiadomo kiedy się będzie miało urlop, to można zapomnieć o planowaniu urlopu z wyprzedzeniem dłuższym niż 10 dni )
A ja od mojej drugiej polowy w prezencie swiatecznym dostalam Zakynthos w maju wiec wracam do mojej ukochanej Grecji
Soniś, ale super! też chętnie kiedys tam wrócę; Zakynthos jest ekstra!
ale moja druga połówka knuje teraz jakiś wypad na luty, ale tak bardziej w stronę słońca....
Alu na zimne miesiace tez cos knujemy ale jeszcze nie wiemy co
Witam, wszystkiego najlepszego w nowym roku,, dużo fajnych podróży w miłym towarzystwie życzę... ja w połowie lutego będę na gran Canaria i szukam towarzystwa do wspólnego zwiedzania... (auto wynająć itp. w grupie taniej..) może ktoś wybiera się na gran Canaria w tym samym czasie???? texarkana ja mieszkam w Bawarii, dokładnie w München,,,, zapraszam do kontaktu...
Gruzja!! objazdówka około 10 dni
U mnie... tradycyjnie już, jak zbyt wcześnie zaplanuję, wszystko potoczy się inaczej
A więc - wyjazd na narty będzie, lecz nie do Innsbrucka, tylko w zupełnie inny rejon Austrii. Mam nadzieję, że już nie będzie innych zmian.
Na dalsze miesiące też już mamy jakieś wizje... Czas pokaże, co nam wyjdzie.
a nas, jak zwykle zimą gna w stronę słońca; wkrótce się okaże dokąd nas zagna? );
na maj plany w kierunku Italii, a potem sie jeszcze zobaczy....
za 2 tygodnie powitamy w końcu TAJLANDIĘ )
Ala, to super! Wspaniały kraj, ludzie, jedzenie. Na pewno spodoba Ci się!
Gratuluję Ali,
która jest na fali
Ala, już zazdroszczę W jakie rejony Taj się wybierasz?
A jednak Tajlandia