Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich i pozdrawiam
Mam pytanie odnośnie Keni i malarii, bardzo proste : wytarczy mugga czy należy maltretowac sie malaronem . ewentualnie kwestia bezpieczestwa
rejon pobytu południowa Mobasa wybrzeże listopad-grudzien
Dziekuje i pozdrawiam
Marcin
Opinie są różne...są zwolennicy i przeciwnicy malarone. Z doświadczenia jednak wiem, że 1 na 10 moich klientów się szczepi czy zażywa malaron - i nikt nie zachorował do tej pory. Wiem, że niewiele pomogłam..ale nie ma jednoznacznej odpowiedzi w tej kwestii, to indywidualna sprawa przekonań i stanu zdrowia.
witam.mam kilka pytan na temat urlopu w afryce...kto moze mi pomoc???prosze o kontakt na prv ...dz
OlaOla jeśli masz jakiekolwiek pytania, zadaj je na forum w odpowiednim dziale - w każdym jest przycisk "Nowy Wątek" po prawej stronie. W ten sposób Twoje pytania dotrą do większej ilości użytkowników.
oj tam oj tam Grzesiu:) pytaj albo odezwij sie na priva:)
Witaj na forum. Może napisz jak najwięcej szczegółów w tym wątku,tak abyśmy byli w stanie pomóc. Planujesz urlop właśnie w Kenii?
Ja się szykuje powoli na wyjazd do Kenii i z tego co wiem potrzebny jest odpowiedni pakiet szczepień no i utrzymywanie odpowiedniej higieny
Do Kenii nie są wymagane ŻADNE SZCZEPIENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba, że wybierasz się też do Tanzani. A odpowiednia higienę trzeba wszędzie utrzymywać