Nie jesteś zalogowany.
Hej Ala! Kapitalne masz plany, gratulujemy i życzymy niezapomnianej podróży! Pozdrówka!
Życzymy udanej wyprawy. Pozdrawiamy :-)
Witam, jestem nowa a moje wakacyjne plany to Zakynthos i Kefalonia :-))
dzięki wszystkim:),
Ania, od Bkk do Chiang Rai
Super Alicja ...tez bym z ochota wróciła do Taj,ale w tym roku znów wygrały Karaimy-wreszcie dotre na Kube i mam nadzieje,ze mi sie spodoba.
Ostatni moment na odwiedzenie "komunistycznej" cudownej Kuby
Kasia, bardzo dobry wybór. Jeśli miałbym wybierać między Tajlandią a Kubą, to bym wybrał tą drugą (choć Tajlandia też jest super!). Szczególnie, że zanosi się, że będą tam zachodziły zmiany...
Na pewno spodoba Ci się!!! Przede wszystkim na Kubie są wspaniali ludzie i to oni tworzą cały klimat, do tego muzyka, taniec ... rum... przepiękne plaże ... bajka . Z niecierpliwością będę osobiście czekał na Twoją relację.
Ale numer My tez jedziemy do Chiang Mai/Chiang Rai i tez w sierpniu (w pierwszej polowie)
Alicja, no to bede mial do Ciebie sporo pytan
W tym roku tylko jeden wypad. Pazdziernik. 3 dni w Dubaju, 3 dni Singapur i 8 dni Bali. Pozdrawiam.
Ja nie będę oryginalna- wrzesień Tajlandia- Bangkok i Koh Samui
Widzę, że w tym roku sierpień / wrzesień zapowiada się zlot travelmaniaków w Tajlandii
Póki co jeszcze nie dołączę do Was... Mam inne kierunki w planach, czas pokaże, co się uda zrealizować.