Nie jesteś zalogowany.
Moi drodzy serdecznie Was pozdrawiam z Bombaju. Wszyscy mówią że Indie można tylko pokochać lub znienawidzić. Po ponad dwutygodniowym pobycie mogę powiedzieć że na szczęście należę do tych których Indie zachwyciły. Kolejna podróż na własną rękę zakończona pełnym sukcesem️Plan wykonany w 100 %. Niestety jutro wracamy.
Dziękujemy za pozdrowienia . Niestety wszystko co dobre szybko się kończy, jestem ciekawy Twojej relacji, Indie jakoś mnie nie kręcą, ale może po jej przeczytaniu zmienię zdanie
Pozdrowienia Czekamy na relacje i fotki
Jak tylko dojdę do siebie po powrocie to postaram się opisać naszą podróż... Andamany to kolejny raj na ziemi...zdjęć i filmików dużo ale obiecuję coś załączyć. Za kilka godzin wylot...ojojoj
Strasznie nie moge sie doczekac zdjec i relacji Indie od zawsze sa moim marzeniem , a po Sri Lance jeszcze bardziej
Ogromnie jestem ciekawa Twoich wrażeń- rzeczywiście mówią, że albo zachwyt... albo... W Indiach jeszcze nie byłam, mam ogromną chęć zobaczyć-jednak raczej wybiorę wersję z biurem. Czekam na relację i fotki- pozdrawiam