Nie jesteś zalogowany.
Witam czy ktoś z Was posiada namiary na sprawdzonego miłego i niedrogiego kierowcę na Sri lance, który podczas wycieczek nie będzie próbował kombinować i oferować swoich sklepów, restauracji i innych kombinacji jak to bywa w niektórych krajach -) .... tylko zawiezie zgodnie z własnym planem wycieczki ,będę mieszkała w okolicy Kalutara.
Jaki jest mniej więcej koszt wynajmu kierowcy i całodniowej wycieczki ?
Ps. Będę na Sri Lance na własną rękę, potrzebuję transportu z lotniska do miejscowości Kalutara, czy ktoś się orientuje jaki jest realny koszt takiego transportu dla 2 osób ? abym nie musiała tracić dużo czasu na targowania cen z sufitu..tylko od razu na miejscu znała realia...
Ostatnio edytowany przez bepi (2015-03-25 10:27:23)
Tu masz namiary na kierowce z ktorym jezdzilismy .https://www.facebook.com/amila.fernando.5030?fref=ts Bylismy bardzo zadowoleni Bardzo uczciwy , nie naciaga , nie oferuje swoich sklepow czy restauracji , a wrecz przecwinie i jezeli na trasie znajdowalo sie jakies ciekawe miejsce a nie mielismy go w planach bo nawet nie wiedzielismy o jego istnieniu to on sam od siebie pokazywal
. Niestety ceny Ci nie powiem bo to kolezanka orgaznizowala , a nam kierowca zalatwial rowniez : noclegi , sniadania , wycieczki ..A tak w ogole to juz Ci mega mega zazdroszcze , ja jestem zakochana w Sri Lance
i Soniu dzięki za odp. i namiary na kierowcę .
Soniu mam takie pytanie o cejlońską herbatkę, czy możesz mi doradzić gdzie warto się obkupić aby nie zbankrutować.., bo musze zakupić około 20 paczek ...bo rodzina spora i mi nie darują jak nie przywiozę choć na spróbowanie..czy kojarzysz w jakich pojemnościach się ją kupuje i gdzie najlepiej i najtaniej ?