Nie jesteś zalogowany.
Czy warto tam jechać?
Tak warto, choć głośno i gwarno. Miasto słynie z najlepszych dyskotek na Krecie w związku z tym przyjeżdża tam sporo młodych ludzi. Zaletą jest to, że każdy wieczór pobytu w Chersonissos można spędzić w innej kafejce
to najbardziej imprezowe miejsce w jakim bylam! Majorka może sie schowac;)
Majorka wcale nie jest taka glosna zalezy gdzie sie jest.ja poznalam Majorke z tej pieknej spokojnej strony.
to zależy co dla kogo oznacza ''z pięknej strony"
jak dla mnie na Majorce bylo za spokojnie,bo jechalam tam nastawiając sie glownie na imprezowanie.
A bylas w El Arenal?
jasne! nic specjalnego: jekies 3cluby i tłum pijanych Niemców (nie żebym miała cos do Niemców,ale wolę jak jest towarzystwo bardziej zróżnicowane,a ich na Majorce jest jakies 95%)
a na Krete dużo Holendrów przyjeżdża (ale nie aż95%, oni to sie umieją bawic!
no tak na mojorce dogadasz sie po niemiecku,wszyscy mlodzi ludzie(niemcy)jezdza w lato na Majorke( El Arenal),to takie male niemcy.Ja slyszalam tylko co tam sie dzieje i widzielam w telewizji(niemcy pokazuja majorke tak jakby do nich nalezala) wiec wogöle sie nie wybralam do El Arenal.bylam tam w dzien i bylam tez w szoku ze w dzien nic sie tam nie dzieje, wszyscy spia.Ja bylam w Port Andratx tam mi sie bardzo podobalo nie ma tyle niemcöw i angliköw.ja jestem juz troche starsza i potrzebuje wiecej spokoju dlatego mi sie tam podobalo.
Potwierdzam Hersonissos jest bardzo imprezowe, może nie tak jak Faliraki na Rodos, ale jestem tam głośno Jeśli to przeszkadza można wybrać hotel położony w pewnej odległości od miasteczka. Ja byłam w Best Semiramis, spacerek od centrum, położonym na wzgórzu, piękny widok, cudowne wakacje...