Nie jesteś zalogowany.
Anetko, dziękuję ślicznie. Bardzo miło mnie zaskoczyłaś - jesteś szybsza od admina .
Ja oczywiście przyłączam się do życzeń, aby każdy mógł spędzić nadchodzące Święta Wielkanocne w domu z najbliższymi, z dala od problemów czy trosk, a jeśli w międzyczasie urodzi się jakiś pomysł na wyjazd, to nie zaszkodzi
Radosnych Świąt dla wszystkich!!!
radosnych pięknych, zdrowych i spędzonych w cudownej atmosferze... Świąt
Również przyłączam się do życzeń. Zdrowych i radosnych Świąt w gronie Najbliższych Wam życzę
naj naj z autobusu phnam - siemp
Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry dyngus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych :-)
a Ty Edzia, próbowałaś tych zarodków z piórkami w skorupkach???
w końcu to Wielkanoc.. jajo warto zjeść
Ostatnio edytowany przez lordowski (2015-04-02 19:37:17)
Świąt Zmartwychwstania Pańskiego życzę aby każdy spędził spokojnie, radośnie, z rodziną, przyjaciółmi, bliskimi osobami. Wesołych Świąt i mokrego dyngusa, no może śnieżnego
Ostatnio edytowany przez Bea37 (2015-04-02 19:44:15)
Kochani!
Pogody, słońca, radości,
W niedzielę dużo gości,
W poniedziałek dużo wody,
to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych,
Świąt wesołych oraz zdrowych!
również dołaczam się do życzeń Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy, i mimo mało optymistycznych prognoz życzę Wszystkim bardzo dużo słońca ; Alleluja
I ja zycze wszystkim Travelamaniakom Zdrowych i Wesołych Świąt ( na poludniu Polski zapowiadają sie białe święta ;p Brr.. )
Ja również dziękuję za przepiękne życzenia, a wszystkim "zakręconym" na punkcie podróży, życzy radosnych,ciepłych,rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy- oby wiosna zagościła w Waszych sercach- skoro nie chce jeszcze przyjść w przyrodzie
Dziekuje i wzajemnie: zdrowych Swiat Wielkiej Nocy, Wesolych Jajek i Mokrego Dyngusa