Nie jesteś zalogowany.
Dziekje bardzo Alu. Pozdrawiam serdecznie
Chcąc jak najszybciej zapomnieć o zimie, która mimo wszystko nieco nam w tym roku odpuściła, ale to nie zmienia faktu, ze i tak ciężko ją znoszę, chciałabym doenergetyzować się przy pomocy promieni słonecznych. Myślałam o wycieczce do Włoch. Marzy mi się dwutygodniowy odpoczynek, gdzie podczas pierwszego tygodnia cieszyłabym oczy pięknymi zabytkowymi budynkami, poznawała niesamowitą historię renesansu, jadła typowe włoskie potrawy i piła włoskie wino, a cały drugi tydzień wygrzewała się gdzieś na południu kraju. Rozmarzyłam się a do tego czasu muszę jeszcze ciężko pracować!
Ja - z doświadczenia już - wolę nie pisać o planach, bo lubią się komplikować i zmieniać...
Ale teraz już termin blisko, więc mam nadzieję, że nic się nie pokrzyżuje.
Zaraz po Świętach wyruszamy na 2 tygodnie urlopu!
Pierwszy etap - do W-wy, drugi etap - w powietrze... kierunek południowy wschód,
a co będzie dalej... uzupełniać będę w trakcie podróży
Ostatnio edytowany przez AniaMW (2015-04-04 13:15:22)
nie no plany musza byc bo inaczej człowiek usycha!!!!;-)
Ja juz tez zdecydowałem wybieram się do Meksyku w listopadzie
Pawel SUPER plany A jaki dokladnej plan na Meksyk?!
Mex się zawsze sprawdza i można śmiało tam wracać, moi na ferie 2016 znów tam chcą po raz 4, ale ja walczę jak lew by cosik innego wymyślić.
W planie mam Zakynthos i zwiedzanie naszego kraju, może Góry Stołowe? jeszcze się okaże;)
Hejka! U nas jak zawsze nieco skromnie, ale ciekawie...Od listopada mamy rezerwację na małą włoską wycieczkę objazdową: Dolomity - Garda - Lombardia - Liguria - Toskania, na 10-tą rocznicę ślubu A zaraz po niej w drugim tygodniu naszych wakacji lecimy na kolejną grecką przygodę. Tym razem tygodniowy wypoczynek i spacery na Chalkidiki - Possidi Pozdrówka dla wszystkich TM - Michasia i Boguś
Ostatnio edytowany przez piea (2015-05-25 18:49:30)
Hej Alicja! Z tym "nieco skromnie" chodziło, że nam jeszcze daleko do tych pięknych, dalekich kierunków jak Tajlandia czy Kenia
Ale i tak jesteśmy bardzo zadowoleni z naszych kolejnych planów, oby się wszystko sprawnie udało, wylot do Salonik mamy zaraz na drugi dzień po powrocie z Włoch autokarem
Pamiętamy twoje Chalkidiki, byłaś w hotelu w którym kiedyś wypoczywała nasza rodzinka
A my trafiliśmy na miejscówkę w której wypoczywał nasz Maciek w ubiegłym roku, myślimy że będzie to dobre miejsce na krótki, spokojny wypoczynek...Kto by pomyślał, że polecimy do Grecji trzeci raz z rzędu Ale gdzie spokojnie i miło wypocząć jak nie w Grecji! Pozdrawiamy cieplutko! M&B
Dziękujemy Aniu!