Nie jesteś zalogowany.
panie po 40tce to juz odwrotna sytuacja, slyszlam że na karaiby duzo takich przyjeżdża i płacą facetom;)
a w Egipcie tez są ci beachboysi? my żartowalysmy z koleżankami że Arabowie to przelecą wszystko co sie rusza;)
tak tak na barbados jest taki hotel gdzie kobity jada i na miejscu w hotelu keidy chca moga sobie zamówić miejscowego pana do pokoju na telefon na określona godzine:)
hehe właśnie w ankiecie jak spędzasz wakacje brakuje jednego wyboru sexualnie hehe:D
ale tak najważniejszy jest fun
hehe jak kto lubi kate:)
Ja tam zawsze poznaje kogoś nowego....(poważnie, nie seksualnie - choć może i szkoda....hahahaha) często utrzymuje kontakt z tymi ludźmi nawet po powrocie do domu...to ciekawe i inspirujące znajomości.
Wynika to pewnie z tego, że zazwyczaj podróżuje sama...więc chcąc niechcąc muszę się do kogoś w końcu odezwać
no prosze taka ładna kobieta i sama podróżuje a nie boi sie koleżanka?
ale mi bardziej chodziło kasiu, że miejscowi zaczepiaja w Egipcie jak dziewczyna sama przyjedzie to dopuki nie zacznie chodzic z jakimś facetem to jej żyć nie dają w wielu krajach sama biała kobieta to oznaka, że szuka chłopa io każdy ja atakuje:)
a no to co innego:D
a ja bylam sama w Meksyku, i poznalam tylu ludzi w hotelu, że wogóle nie odczułam że przyjechałam sama:)
to jeden z elementów podróży który lubię kiedy można poznać kogoś nowego na wyjeździe. taka znajomość trwa zwykle krótko, ale czas spędzony wspólnie w grupie przez te 2 tyg. wart jest tego!. udał mi sie nawet spotkać osobę która poznałem przez forum turystyczne internetowe! W zeszłym roku w turcji zawiązała się nas grupka 9 osobowa i było naprawdę extra!