Nie jesteś zalogowany.
Jak sobie radzicie z brakiem możliwości odbioru polskiej tv na wyjeździe za granicą? Najbardziej dokucza mi oczywiście brak jakichkolwiek programów informacyjnych. Szczególnie, gdy jestem na wyjeździe ponad tydzień, później wracam do kraju i staram się nadgonić to co się dzieje. Fakt, że częściowo internet rekompensuje mi telewizję. Brakuje mi natomiast kanałów z programami - szczególnie, gdy pogoda na wyjeździe pozostawia wiele do życzenia. Istnieje jakaś telewizja internetowa? Tak, żeby można było oglądać poszczególne kanały? Darmowa, albo z opłatami?
8 lat za granica, bez polskiej tv i.... da sie przezyc.
Ja - jak mnie przyciśnie to oglądam BBC ale musi mnie baaaardzo przycisnąć
Ja mam w domu RTE :-)
Ja tak bardzo brakuje Ci polskiej telewizji to kup sobie w kraju dekoder i talerz i zawieź. Tak robi bardzo dużo Polaków. Sposób dobry i sprawdzony przez miliony Są telewizje internetowe, ale płatne. Mam osobiście dostęp do jednej, ale musiałbyś mieć zaproszenie na tracker.
na szczescie nie potzrebuje tv na wyjezdzie Daje radę bez w domu tez mało oglądam..
Ostatnio edytowany przez Pawel_88 (2015-04-21 23:14:17)
Na wyjezdzie wystarczy internet,a najlepiej to sie w ogole zresetowac
Ja podobnie jak Tonder...ponad 10 lat za granica bez polskiej tv
Brak telewizji na wyjeździe - jakiejkolwiek tv! - toż to jedna z największych atrakcji każdej podróży Można odpocząć od ekranu a skupić się na bezpośrednim obcowaniu z naturą, zabytkami, innymi kulturami... i tym wszystkim, co oferuje wyjazd!!!!
To powinnaś się cieszyć, że nie masz styczności z telewizją, a nie nadganiać tego co nasze media kreują a na dodatek koloryzują, ale, kto jak woli. Ja na wyjazdach z dala od polski korzystam programu IPLA możesz oglądać i na komputerze, czy też na telefonie tam masz wszystko to czego ci potrzeba, gdy bardzo ci się nudzi i chcesz nadgonić informacje czy seriale.
Ja nie mam z tym problemów, bo telewizji w ogóle nie oglądam. Ale przez internet mozna bez problemu coś zawsze zobaczyć
Dla mnie brak TV na wakacjach to zaleta;)
Z jednej strony rozumiem Cię brak dostępu do Informacji, ja sam tak mam, ale mi wystarcza internet. Ale nie kojarzę żadnej telewizji internetowej. Może Superstacja? Mają kanał na YouTube...
Brak TV na wakacjach to nie tylko zaleta, ale też moim zdaniem potrzeba!!! Poza radiem, z którego też dowiem się czy jest bakteria Coli w morzu, zamach w hotelu czy też czy idzie na mnie Tornado, to odcięcie się od medialnego świata jest jednym z najistotniejszych elementów relaksacyjnych.
Po co telewizor na wakacjach? Po to się jedzie daleko od domu, żeby robić inne rzeczy jak zwiedzanie. To mi przypomina artykuł w Angorze kilka lat temu, gdzie Polak zapytany o wygody w hotelu odpowiedział "najgorsze że nie działał telewizor i musiałem z żoną rozmawiać" ...