Nie jesteś zalogowany.
KASIU, CZY W MAJU MOŻNA JECHAC DO GRECJI I SIE WYGRZEWAĆ?? WIELE OSÓB OSTRZEGA MNIE,E O TEJ PORZE ROKU BĘDZIE JESZCZE CHŁODNO. patrzę na Kretę, kefalonię, Zakyntos i zupełnie nie wiem co wybrać? Nigdy nie byłam w Grecji więc zastanawiam sie od czego tu zacząć??? każdy poleca cos innego, ja szukam miejsca na spokojny wypoczynek, naładowanie akumulatorów, prawdziwy relaks plus oczywiście jakies wycieczki po wyspie.
Pozdrawiam.
Kasia, pozazdrościć tej pogody - w listopadzie z gołym brzuszkiem☀️
A lazury powalające, i dodatkowo jeszcze te plaże piaszczyste (te co pokazałaś na lefkadzie i zakyntosie) 👌
Katarina dzieki
Swierszczyku zdjecia z Lefkady (Wyspy Jonskie) sa wlasnie z poczatku maja.Jak widzisz mega slonecznie !!!
Ogolnie lepszym wyborem na maj bedzie jednak Kreta.
Morze Jonskie (Zakynthos,Kefalonia) jest zawsze duzo chlodniejsze niz Egejskie,Kretenskie czy Srodziemne.
Katiiiii......zacznij siem bać
Hapolku,czyzby grecka objazdowka
Jak Ty tam sobie radzisz z tęsknotą za Polszą? Niby to nie koniec świata, blisko...ale jednak. Wiadomo, my takie życie widzimy w całkiem innej perspektywie bo woda i pogoda bajka, pyszne jedzenie, klimat.....wspaniałe widoki j.w.
Hapolku super objazdoweczka-taka Grecja w pigulce Ja sie tylko pytam,gdzie sa Saloniki ???!!!
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-04-23 23:16:00)