Nie jesteś zalogowany.
ładnie tam jest Faktycznie klimatyczne miejsce
Kasia
różowe 'majtki' zamieniłaś na różową sukienkę i fajnie Ci w tym, a relacja jak zawsze zaje.. i
Fajnie ,ze tu zagladacie i
Kasiu - bardzo dziękuję za tak dokładne opisy Madinat niesamowicie klimatyczny dla mnie, tam chciałabym pojechać
A powiedz mi proszę, tylko sie ze mnie nie śmiejcie, ale ja naparawdę nie mam pojecia jak to jest z ubieraniem się w Dubaju? Można normalnie w krótkich gatkach biegać po mieście?
Kolka...nie wiem czy mozna czy nie....ja na poczatku sie starałam w tych kieckach ale potem wymiekłam-roztapialam sie i wskoczyłam w szorty )))) nie zauwazyłam złowrogich spojrzeń.
Raz jedyny w metrze jak siedziałam to facet przez cała droge gapił sie w mój wielki dekold i ale to zauważył mój mąż i i powiedział mi o tym jak z metra wyszliśmy.Pytam sie dlaczego mu uwagi nie zwrócił??? hehehe....mowi,ze jeszcze by sie afera zrobiła i za mój ubiór by musiał kare zapłacić-ale szczerze to nie sądze,zeby to az tak sie skonczyło.
Generalnie Dubaj jest liberalny dla kobiet jesli chodzi o turystki-w innych Emiratach jest juz gorzej.W Abu Dhabi NIE SPOTKALM ZADNEJ KOBIETY Z ODKRYTYMI KOLANAMI .
Dzięki Kasiu.
Nie wyobrażam sobie właśnie zwiedzania w takim upale ubrana jak eskimos