Nie jesteś zalogowany.
gdybyście mieli dość kasy pojechalibyście na ZORGANIZOWANĄ wycieczkę dookoła świata? trwa ok 30 dni i kosztuje ok 20 tyś zł. ja NIE
a ja bym pojechala,a potem do tych miejsc co by mi sie spodobaly najbardziej bym wrócila na dluzej:)
Bilety lotnicze nie sa wcale takie drogie np. Frankfurt - Hongkong-Nowa zelandia-Usa-frankfurt kosztuje ok 1000euro i juz lecisz do okola swiata.Ale ze zloty tak slabo stoi to sie narazie nie oplaca ...
teraz powiem wam dlaczego ja nie . patrząc na rozkład jazdy ,po przeanalizowaniu go TANIEJ!!! wyjdzie zwiedzenie każdego z tych rejonów świata osobno ,nie mówiąc że tak więcej się zobaczy!
a jaki jest rozklad jazdy?
sa 3 różne trasy nie pamiętam dokładnie, sa chiny, australia,meksyk, japonia, stany, ale patrząc to tylko kilka ciekawych rzeczy
Strasznie mi się marzy taka wyprawa... no ale niestety sytuacja finansowa nie pozwala na takie wojaże ;( ale może kiedyś...
30 dni to stanowczo za mało...gdybyśmy pojechali z Foggiem to mielibyśmy pełne 80 dni
30 dni to stanowczo za mało . Tyle to wystarczy na zwiedzanie tylko jednego państwa
Bez przesady, że na zwiedzenie jednego państwa 30 dni. BZDURY piszesz (anet_zg)!!!
Przecież jak się jedzie do danego kraju to zwiedza się najatrakcyjniejsze miejsca, a wciągu 30 dni to razem z wioskami chyba hehe
To zależy czy chce się zobaczyć ciekawe miejsca tylko w pośpiechu, pstryknąć fotki i ruszyć dalej czy pobyć nieco dłużej, poczuć klimat, poznać ludzi kulturę. Nie chodzi nam tylko o zaliczanie miejsc. Można zwiedzić np. tylko sam Rzym, Barcelonę, Paryż w ciągu jednego dnia, dla innych cały tydzień to za mało.
Ostatnio edytowany przez anet_zb (2010-07-14 13:32:17)
"zaliczyć" dookoła świata a zwiedzić dookoła świata to ogromna różnica.....ale jest sporo amatorów zwiedzania na szybko:)
Ja również uważam, że 30 dni to jest dobre na zwiedzenie jednego kraju, a nie wszystkich.