Nie jesteś zalogowany.
No zameczek robi wrażenie Szkoda,że nie powiedzieli o możliwości robienia zdjęć w środku
Kolcia- ślicznie ci dziękuję za pokazanie fajnego kawałka Rumunii Tylko 5 dni-ale jakie intensywne Nawet najkrótszy wyskok jest lepszy niż żaden DZIĘKUJĘ
Antenko - proszę bardzo Pewnie, że lepiej krótko ale żeby w ogóle coś było
Hapol - ja nie będę wypominać kto tu chociaż na jeden dzień jeździ No tylko 5 dni...niestety
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-05-24 20:31:49)
Koleczko Ty odważna kobitka jesteś tyle adrenalinki w ciągu 5-ciu dni!!
dziękuję za relacje! wiem, że się powtarzam ale UWIELBIAM Twoje relacje!!
Kasik
Rumunia to ciekawy kraj, szkoda, że nie jest popularny wśród turystów, że tylko niektórzy tam docierają. Jest to oglądać, gdzie jechać, co poznawać. I to wcale niedrogo.
Masz rację, Magda
I niedrogo, i całkiem blisko, wystarczy wsiąść w samochód i jechać... I niekoniecznie po bezdrożach (co ma szczególne walory przygody!!!), można też normalnymi drogami, które są zupełnie przyzwoitej jakości - zwłaszcza te główne
Dwa kolejne, poprzednie majowe weekendy (2013 i 14), w nieco wydłużonej wersji, też tam właśnie byłam - raz Transylwania, a raz Bukowina i Maramuresz - i jestem bardzo zadowolona z tamtych wyjazdów.
W Rumunii jest co oglądać i zwiedzać...
Kolka ja również dziękuję za tą relację Bardzo mi się podobały krajobrazy, zamki a Landyny to już w ogóle
Magda, Aniu, Hyde - dziękuję Wam. Zgadzam się z dziewczynami - to jest naprawdę świetny kraj do zwiedzania i do podziwiania widoków Kiedyś bardzo chciałabym zobaczyć jeszcze Bukowinę i Maramuresz. Może znowu będę miała fuksa...
Serwus, dotarłem już po zakończeniu relacji, ale to tez ma plusy - duza dawka wspanialosci, mimo, ze to tylko maly kawalek Rumunii.
Dzieki Kolka.
Ponieważ jestem na etapie rozkminiania tego kraju, to od razu mogę Wam powiedzieć, ze niemal każdym obiekcie do zwiedzania placi się mala kwote za bilet i zwykle 3 x tyle za fotografowanie - to wlasciwie regula.
Kolejka to z Busteni na Babele
A tak w ogole to z tego mojego rozkminiania to mi wychodzą co najmniej 2 wyprawy. No - kraj duzy, osobliwości roznego rodzaju - wiele
Mariusz.....Ja w tym roku miałem rozkminioną , nawet zaliczka była wpłacona a znajomi z ubiegłorocznej Czarnogory wyciągneli mnie gdzieś indziej...
Na drugi rok już nie odpuszcze, tymbardziej że znalazłem fajne biuro które ma w ofercie zaj...ą objazdówkę w stylu "plecak i heja w góry"
Jak będziesz chciał to podam namiary na priv
Kolka....jesio raz dzięki za fajową relacje i fotencje
Kolcia to może coś razem z Mariuszem skręcimy w przyszłym roku?
Hapol - jeśli chodzi o jakiekolwiek wyjazdy to ja zawsze jestem na tak gorzej z moim M. Wątpię czy zdecyduje się na wyjazd do Rumunii, a sama... to wiesz Istnieje mnóóóstwo przeciwwskazań Ale oczywiście zapytam Fajnie by było
Zdradź mi proszę jak nazywa się to biuro z takimi fajnymi objazdówkami.
Kolka...Mariusz....poszło na priva
Hapol - dzięki Melduję, że pracuję nad moim M, ale chyba mam za słabe argumenty