Nie jesteś zalogowany.
kochani moi to juz koniec. Azja jest taka przewidywalna ze aż się tam latać nie chce...zawsze dobre hotele jedzenie zabytki światynie ciepłe morze piekne wyspy...NiE latajcie do Kambodży:)
do zobaczenia na kolejnej relacji
Jakie dobre żarcie jak ja same robale widzę
Edi jak zwykle fajnie się z Wami podróżowało
Puenta
hyde dzieki...pisze dla was:) a każda podróż w moim serduchu zostaje
te słonie na tęczy bardzo mi się podobają
Edzia pisz jak najwięcej i jak najbardziej szczegółowo..bo z tego co widzę, to Sumatra idzie na dalszy plan... czyli zona plażę, a ja na Sumatrę kiedyśtam
Wieśka... jak to koniec relacji... w połowie przerwałaś..
Edyta dzięki wielkie piękna podróż i będę z niecierpliwością czekała na następną
No jasne Edzia...do Kambodzy nie lecimy
Dzieki
kati haha buziaki
Hej Edyta .... i doczekalem finału , cieszę sie , bo właśnie bileciki zakupione i odrobina Kambodży w planach , tylko 3 noce , wiec wszystkie w Siem Rap . Mam pytanie , te dwie swiątynie , położone 100 km od Siem Rap nazywają się ....? W Preah Kho , Lolei i Bakong koło Rulos , chyba Cię nie było , szukam wszędzie , ale chyba nikt , z tych piszących relacje , nie był . Angkor to oczywiscie obowiązkowo , ale te bardziej oddalone świątynie , chyba dają odrobine wiecej wytchnieńia od tłumów . Bardzo dziekuje , podobało się bez dwóch zdań
Wojtek - kompleks Roulos jest blisko Siem Reap (na wschod - kilkanascie kilometrow). Jednak, jesli czas masz ograniczony - to wg mnie lepiej jechac na polnoc - do Banteai Srei i Kbal Spean
wojtek te 2 jaskinie to KOH KER i BOENG MEALEA TEMPLE