Nie jesteś zalogowany.
Fajne foty
Winda i ruchome schody na plażę lubię to
Bea nie narzekaj na pogodę, ja widzę słońce
Katerinko w Lizbonie pomimo deszczu się zakocham, fantastyczne miasto, fantastyczne dzielnice, fantastyczna zabawa, fantastyczne sardynki, fantastyczna buła z miechem, fantastyczne ciasteczka w Belem !
Pawel_88 dziękuje, ale Ty chyba nie widziałeś zdjęć Lorda
Hyde mój M też był na innych wakacjach niż ja, bo mówi, że było super i pogoda boska.
Ta moja relacja to taka jakaś beznadziejna, wroga propaganda... sama się wkurzam to pisząc, ale ja tam jeszcze wrócę i wszystkim się ZACHWYCĘ
jak to pa????
Lord, a co tu jeszcze można napisać, że wróciłam do Albuferiy i były czarne chmury 16 stopni i lało , a wiało tak, że chciało palmy powyrywać
Fajne są te kolorowe parady w Portugalii, Hiszpanii i krajach Ameryki Łacińskiej
No zgadza sie Albufeira to imprezownia,ale jakos tak sie dziwnie sklada,ze pelno tam klimatycznych,rozmantycznych knajpek takze dla kazdego cos Poza tym plaza fajna i szeroka,no i graja non stop w siatke,ktora my uwielbiamy
Bea pisalas,ze zla jestes na siebie za "wroga propagande" ze wzgledu na pogode...to ja ciagne w druga strone dla wyrownania
Ale Lizbony to Ci kochana nie daruje Sardynka sardynka,ale z reszty,ktora wymienilas w jednym zdaniu to ja cala relacje napisalam
Bea to poprosimy zdjęcia M
Parada REWELACJA
No i dawaj resztę zdjęć z Lizbony a nie PA