Nie jesteś zalogowany.
Ja bardzo przepraszam maniakow lazurów i palemek-w tym całokształcie równiez i siebie ale nasatał taki czas ,że znów uległam urokowi męża i dałam sie namówić w srodku naszego pieknego lata na urlop w miejscu gdzie wszystko zamarzało......wszystko bez wyjątku i taki stan trwał przez całe dwa tygodnie.....a było to dawno ale nie az tak dawno coby o tym zapomniec jakies 6-7 lat temu .
Bedą to własciwie moje wspomnienia)))
A ,ze wyczynu tego zapomniec sie nie da w malutkim skrócie opisze nasz pobyt w zimowych pieleszach-czyli na Szpitsbergebie......
Jakos z tym latem przesadziłam.....maj-czerwiec jakos był.....i minus 35 swoje poczynił- no wiecej to ja juz na takie zpizdziwie sie nie dam wywiesc.......
Ostatnio edytowany przez Kasia6555 (2015-08-06 22:29:21)
Ooooo mnie przepraszać nie musisz - dla mnie to lepsze on lazurkow )))
Ostatnio edytowany przez Kasia6555 (2015-08-07 14:58:03)
Kasia, gratuluję wyprawy do Białego Raju!!!
Nie będę udawać, po cichu Ci zazdroszczę... Mam nadzieję, że też jeszcze tam kiedyś dotrzemy...
Te fotki z samolotu - to widoki, jakie kocham najbardziej na Ziemi
Czekam na cd. zdjęć lądowych.
Zastanawiam się tylko, czemu wpisałaś się do "pozostałe kraje na świecie" przecież Norwegia leży w Europie ))
Aniu...tez sie zastanawiam ale nie wiem jak przeniesc elacje.....moze admin przeniesie)))
chris-oczywiscie,ze przesadziłam kobitli lubia przesadzac ale dalej juz napisałam,ze przyszła wiosna i zrobiło sie cieplej.....