Nie jesteś zalogowany.
Oskar- Zaczyna się cudnie i już się nie mogę doczekać reszty lemurków
Właśnie właśnie, gdzie jest Król Julian?
Ale super-cudnie sie zapowiada-juz mi sie wszystko podoba a co bedzie jak bedą baobaby )))
Oscar czym leciales na Madagaskar?Cz to wycieczka ze znajomego biura czy na wlasna reke?
...przez Paryz powiadasz...nieciekawie...echhh
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-11-16 00:02:31)
@ Antenka
Obiecuję że lemurki jeszcze będą
@Fresh
A kto to jest król Julian? Jak by co oświadczam, ze nikogo takiego nie znam i nawet na oczy go nie widziałem.
@Kasia 6555
Baobaby są zdecydowanie przereklamowane
@ Katerina
To był wyjazd na zamówienie dla grupy osób. Organizatorem był kontrahent z RPA.
Paryż?? - Na szczęście wróciliśmy dzień wcześniej. Z drugiej strony mam wrażenie że nie o wszystkim się mówi. Na lotnisku w Antanarywie po standardowej kontroli (bramki, rentgen podręcznego, czasem oklepywanie) po sprawdzeniu bilety przed wejściem do samolotu, już na płycie lotniska przed schodami, była ponowna kontrola wszystkich bagaży i pasażerów. Troche nas to zaskoczyło. Wszyscy stwierdziliśmy że coś się dzieje. No i działo się….
Oskar- dzięki
Ale zwierzole, ja chromole! ;-)
Zameldowanko
Madagaskar jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lemury, baobaby, koniec świata Perełka się zapowiada
Czy potrzebna jest viza? Jakie obowiązkowe szczepienia? Jakiej potrawy należy spróbować? EUR czy USD?
Oskar- ale zarąbiste Sifaki a widzieliście ich taniec?
No wcale się nie dziwię,że płukacze walili kamieniami, ile ci ludzie muszą się namęczyć by wydobyć kamienie i sprzedać za marne grosze, gdzie póżniej w świecie sprzedawane są za grubą kasę. Najlepiej jak zwykle zarabiają pośrednicy.
Taak, zupełnie inny świat...
Ale przyroda zachwyca!!!
Te 2 - otulone białą "baranicą" - przerozkoszne