Nie jesteś zalogowany.
Ktoś był, przeżył, może coś doradzić
To świeży pomysł więc na razie jest chaos ale może się ogarnę i coś tutaj wrzucę
Hyde kochana,
Na Santorini zawsze warto!
Jesli na jeden dzien to koniecznie z noclegem,szkoda odpuscic zachodu slonca na wyspie z TAKA kaldera.Poza tym w przypadku noclegu wlasciciel pensjonatu/hotelu moze odebrac Cie z lotniska
Jesli bez noclegu to ponizej masz rozklad jazdy autobusow do glownych miejscowosci Fira/Oia z/do lotniska:
http://ktel-santorini.gr/ktel/index.php/en/
Kati na taki luksus to ja nie mogę sobie pozwolić
dzięki za linkę
Też polecałbym raczej z noclegiem (jednym, więcej już nie potrzeba). Wyspa mała, ale w jeden dzień ciężka do obejrzenia (Thira, Akrotiri, Red Beach, Perissa, czy chociaby właśnie zachód słońca w Oii).
Polecam też wpisypodrozne.blogspot.com/2016/02/santorini-czesc-i.html - my spędziliśmy tam dwa (i to dość aktywne) dni - możesz sobie zobaczyć czy jest sens rezygnować z czegoś.
Pozdrawiam
Jest to świetny pomysł i już tak robiłam nie tylko lecąc na Santorini, ale i do Włoch do Bergamo. Santorini to przepiękna wyspa gdzie zachód słonca jest faktycznie zachwycający jak mówią. Polecam każdemu taką podróż nawet na jeden dzien. Jest to ekonomiczne, ale niestety może i trochę męczące.
No to prawda, są to naprawde bardzo ciekawe miejsca.